9 °C

Нова улица изграждат в Димитровград

Изображение 1 от 5

  Нова улица се изгражда в Димитровград - това е ул. "Петър Парапанов". Строителните дейности започнаха в края на миналата година с полагането на тръбопровод, свързън към ул. "Ромен Ролан".

  Вече са готови тротоарите и строителната фирма започна полагането на първото асфалтово покритие на новия пътен участък. Новия участък на ул. Петър Парапанов се намира между ул. "Ромен Ролан" и бул. "Стефан Стамболов". Финансирането на проекта бе осигурено от общинския бюджет през изминалата 2019 година.

  Тази отсечка е продължение на реконструираната през 2018 година отсечка на улица "Петър Парапанов", която бе ремонтирана и се изгради изцяло нов асфалтов път и паркинг. Улицата се намира до сградата на бившите виетнамски общежития, в района на старата консервна фабрика. Продължението на улицата преминава през чакълирания паркинг на неделния пазар, зад блоковете на бул. Д. Благоев №1 и №3, и след като бъде готова ще се свърже с ул. Ромен Ролан зад блок №1.

  През последните години районът на бившия комбинат за консерви се разви изключително много, построиха се множество магазини, хипермаркети, складове и цехове. Изграждането на отсечката ще доразвие оставащите пустеещи терени (чакълестия паркинг за неделен пазар) и вероятно в последствие ще се изградят търговски обекти покрай новата отсечка.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Dd
   dd
   7 -1
   02:48, 1 фев 2020
   Типичното българско некадърно строитекство.За нашите строители няма стандарти,няма чужд опит има само усвояване на едни пари.
  • 2
   Гр
   Гражданин
   7 0
   08:04, 1 фев 2020
   Път за обслужване на един доктор, доскоро обслужван от Общинския съвет.
  • 3
   Ди
   Димов
   0 0
   15:46, 2 фев 2020
   Какво ще изграждат на свободният парцел покрай новата улица някой знае ли?
  • 4
   Йо
   йокин
   0 0
   16:04, 5 фев 2020
   Басейн!

  Хороскоп за 19.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
  19 фев 2020
  Последни новини