11 °C

Нова улица изграждат в Димитровград

Изображение 1 от 5

  Нова улица се изгражда в Димитровград - това е ул. "Петър Парапанов". Строителните дейности започнаха в края на миналата година с полагането на тръбопровод, свързън към ул. "Ромен Ролан".

  Вече са готови тротоарите и строителната фирма започна полагането на първото асфалтово покритие на новия пътен участък. Новия участък на ул. Петър Парапанов се намира между ул. "Ромен Ролан" и бул. "Стефан Стамболов". Финансирането на проекта бе осигурено от общинския бюджет през изминалата 2019 година.

  Тази отсечка е продължение на реконструираната през 2018 година отсечка на улица "Петър Парапанов", която бе ремонтирана и се изгради изцяло нов асфалтов път и паркинг. Улицата се намира до сградата на бившите виетнамски общежития, в района на старата консервна фабрика. Продължението на улицата преминава през чакълирания паркинг на неделния пазар, зад блоковете на бул. Д. Благоев №1 и №3, и след като бъде готова ще се свърже с ул. Ромен Ролан зад блок №1.

  През последните години районът на бившия комбинат за консерви се разви изключително много, построиха се множество магазини, хипермаркети, складове и цехове. Изграждането на отсечката ще доразвие оставащите пустеещи терени (чакълестия паркинг за неделен пазар) и вероятно в последствие ще се изградят търговски обекти покрай новата отсечка.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Dd
   dd
   7 -1
   02:48, 1 фев 2020
   Типичното българско некадърно строитекство.За нашите строители няма стандарти,няма чужд опит има само усвояване на едни пари.
  • 2
   Гр
   Гражданин
   7 0
   08:04, 1 фев 2020
   Път за обслужване на един доктор, доскоро обслужван от Общинския съвет.
  • 3
   Ди
   Димов
   0 0
   15:46, 2 фев 2020
   Какво ще изграждат на свободният парцел покрай новата улица някой знае ли?
  • 4
   Йо
   йокин
   0 0
   16:04, 5 фев 2020
   Басейн!

  Хороскоп за 19.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
  19 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
  19 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
  19 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
  19 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
  19 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
  19 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
  19 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
  19 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
  19 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
  19 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
  19 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
  19 май 2021
  Последни новини