Романтична вечер за Свети Валентин в обновения ресторант на хотел Славяни

    Изцяло обновеният ресторант на хотелски комплекс "Славяни" в Димитровград Ви кани да посрещнете празника на любовта в уютна и романтична обстановка.

    В началото на тази година ресторантът направи основно обновление на интериора и е готов да посреща своите гости със стил и вкусна храна. Специално за празника на влюбените за ваше улеснение заведението е подготвило атрактивен куверт на стойност от 14,68 лева. Кувертът за романтичната вечер включва салата, основно ястие и чаша вино, както и сладък подарък - изненада.

    Менюто на ресторнта предлага на своите клиенти качествена българска традиционна кухня на добри цени, като работи всеки ден от 7:00 до 24:00 часа. Заведението привлича клиенти с високо качество на храна и обслужване на добри цени.

    От хотелски комплекс Славяни Ви канят да организирате своите празници при тях, вашите фирмени или частни партита, вашият юбилей, купон или тържество в приятната обстановка на ресторанта, съчетана с разнообразно меню от българската кухня. Ресторантът е скапацитет от 70 места на закрито, а топлите вечери може да изкарате и на тераста на заведението. Хотелския комплекс разполага и с лоби бар в който може да се насладите на ароматно кафе и приятни коктейли.

    За контакти и резервации телефон: 0391 / 60 100, 0884 411 118

    Платен материал

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини