10 °C

Временно се затваря участък от ул.П.Евтимий в Димитровград

От утре, 19.02.2020г. до 28.02.2020г. се забранява временното обществено ползване на ул. „Патриарх Евтимий” от кръстовището с бул. „Трети март” до кръстовището с ул. „Беласица”. Временната организация на движението се налага във връзка с извършването ремонтни дейности по улицата. Пътвата стъпка от рехабилитацията на улицата ще бъде подмяна на водопровод, след което следва цялостно асфалтиране 

Въпреки строително монтажните работи, живущите в прилежащите блокове в участъка, който ще бъде ремонтиран, ще бъдат допускани през затворения участък.

Препоръчва се използването на следните обходни маршрути: 

Движещите се ППС от бул. „Трети март” по ул. „Патриарх Евтимий” се пренасочват по бул. „Трети март” - бул. „Христо Ботев” - ул. „Беласица” - ул. „Патриарх Евтимий”; 

Движещите се ППС от ул. „Патриарх Евтимий” към бул. „Трети март” се пренасочват по ул. „Патриарх Евтимий” –  ул. „Беласица” – бул. „Христо Ботев – бул. „Трети март“;

Контрол по изпълнението на заповедта ще се осъществява от РУП Полиция град Димитровград и Сектор „Пътна полиция” ОДМВР Хасково.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ге
  Георги Георгиев
  4 -5
  21:52, 18 фев 2020
  случайно да не е улицата на кмета...
  • Ог
   огито
   1 -2
   23:47, 18 фев 2020
   топло....... топло!
  • Ди
   димо ивов
   2 -2
   13:13, 19 фев 2020
   Не е на кмета а е на баща му-бай теню
 • 2
  На
  Наблюдател
  2 -1
  15:20, 19 фев 2020
  Улицата е на всички, които живеят по нейното протежение...Другото е от лукавия, драскачи!

Хороскоп за 06.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
06 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
06 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
06 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
06 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
06 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
06 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
06 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
06 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
06 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
06 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
06 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
06 апр 2020
Последни новини