12 °C

Временно се затваря участък от ул.П.Евтимий в Димитровград

От утре, 19.02.2020г. до 28.02.2020г. се забранява временното обществено ползване на ул. „Патриарх Евтимий” от кръстовището с бул. „Трети март” до кръстовището с ул. „Беласица”. Временната организация на движението се налага във връзка с извършването ремонтни дейности по улицата. Пътвата стъпка от рехабилитацията на улицата ще бъде подмяна на водопровод, след което следва цялостно асфалтиране 

Въпреки строително монтажните работи, живущите в прилежащите блокове в участъка, който ще бъде ремонтиран, ще бъдат допускани през затворения участък.

Препоръчва се използването на следните обходни маршрути: 

Движещите се ППС от бул. „Трети март” по ул. „Патриарх Евтимий” се пренасочват по бул. „Трети март” - бул. „Христо Ботев” - ул. „Беласица” - ул. „Патриарх Евтимий”; 

Движещите се ППС от ул. „Патриарх Евтимий” към бул. „Трети март” се пренасочват по ул. „Патриарх Евтимий” –  ул. „Беласица” – бул. „Христо Ботев – бул. „Трети март“;

Контрол по изпълнението на заповедта ще се осъществява от РУП Полиция град Димитровград и Сектор „Пътна полиция” ОДМВР Хасково.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ге
  Георги Георгиев
  4 -6
  21:52, 18 фев 2020
  случайно да не е улицата на кмета...
  • Ог
   огито
   1 -3
   23:47, 18 фев 2020
   топло....... топло!
  • Ди
   димо ивов
   2 -2
   13:13, 19 фев 2020
   Не е на кмета а е на баща му-бай теню
 • 2
  На
  Наблюдател
  2 -1
  15:20, 19 фев 2020
  Улицата е на всички, които живеят по нейното протежение...Другото е от лукавия, драскачи!

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини