Стилни мартеници подарява общината на всеки гражданин, ползващ административни услуги

За трета поредна година Община Димитровград отново изненадва приятно жителите на града по повод Баба Марта. Красиви мартеници за ръка с надпис „Аз обичам Димитровград“ получава всеки, който ползва административни услуги от община Димитровград.

От днес в Общинския център за услуги и информация на гражданите на първия етаж в Общинска администрация гражданите остават приятно изненадани от вниманието от страна на администрацията на кмета Иво Димов. 

Инициативата на община Димитровград със стилните мартенички за ръка стартира през 2018г., когато при председателството на България на Съвета на Европа, участниците в срещите получиха като пожелание за здраве и мартеничките с надпис "Аз обичам Димитровград". 

Интересна ще бъде и украсата по градските улици и административните сгради на града с послание за здраве и благоденствие към всички гости и граждани на Димитровград. Огромни мартеници Пижо и Пенда разположени на всички възлови кръстовища, ще създават неповторимо настроение и атмосфера.

С посланието на червено-бялата традиция община Димитровград отново ще постави на видни места из града огромни мартеници като пожелание за здраве и благоденствие на гражданите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини