Блъснаха мъж на пешеходна пътека в центъра на Димитровград

Изображение 1 от 3

    Привечер на 27 февруари, автомобил Шкода блъсна пресичащ на пешеходна пътека възръстен мъж. Пострадалият е откаран в Спешна помощ. 

    Катастрофата е станала към 18:30 часа на пешеходната пътека до сградата на Пощата и на 200 метра от местното полицейско управление.

    Според шофьора на Шкодата, малко над 60-годишен охранител от Димитровград, който е ударил пешеходеца, блъснатият мъж е над 60 години и не е пострадал тежко. Мъжът си е наранил веждата при падането, след удара от колата, бил е адекватен, но силно уплашен от инцидента.

    Водачът на автомобила сподели, че е карал бавно, но не успял да спре навреме и закачил с лявата част на предната броня на колата пресичащия мъж, който е бил съборен на земята, от където са му и нараняванията. Охранителят, който е дългогодишен шофьор от 76-та година без подобни инциденти сподели, че му е взета проба за алкохол, която е отрицателна. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Со
      сот
      5 -1
      21:11, 27 фев 2020
      Този охранител щом е на 60години трябва да е от САЛАМАНДЪР,там са от 60 нагоре,единствено управителя им красимир димитров от жп е малко по млад.
    • 2
      Жп
      Жп Район Пловдив
      4 -1
      21:21, 27 фев 2020
      Как шеф на Сот Саламандър пък от Жп бе колега?? Това не е възможно,те в Жп пасът трева !!! Да бе Да !!!
      • Со
        сот
        7 -2
        21:30, 27 фев 2020
        Колега много ама много си заблуден,въпростния индивид е от поне 5години в тази фирма и в жепето едновременно,смуче от двете места ,въпреки че е много страхлив,но е и изключително подмолен но това ще му изиграе лоша шега.Няма нищо редовно в тая фирма.
    Последни новини