12 °C

Блъснаха мъж на пешеходна пътека в центъра на Димитровград

Изображение 1 от 3

  Привечер на 27 февруари, автомобил Шкода блъсна пресичащ на пешеходна пътека възръстен мъж. Пострадалият е откаран в Спешна помощ. 

  Катастрофата е станала към 18:30 часа на пешеходната пътека до сградата на Пощата и на 200 метра от местното полицейско управление.

  Според шофьора на Шкодата, малко над 60-годишен охранител от Димитровград, който е ударил пешеходеца, блъснатият мъж е над 60 години и не е пострадал тежко. Мъжът си е наранил веждата при падането, след удара от колата, бил е адекватен, но силно уплашен от инцидента.

  Водачът на автомобила сподели, че е карал бавно, но не успял да спре навреме и закачил с лявата част на предната броня на колата пресичащия мъж, който е бил съборен на земята, от където са му и нараняванията. Охранителят, който е дългогодишен шофьор от 76-та година без подобни инциденти сподели, че му е взета проба за алкохол, която е отрицателна. 

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Со
   сот
   5 -1
   21:11, 27 фев 2020
   Този охранител щом е на 60години трябва да е от САЛАМАНДЪР,там са от 60 нагоре,единствено управителя им красимир димитров от жп е малко по млад.
  • 2
   Жп
   Жп Район Пловдив
   4 -1
   21:21, 27 фев 2020
   Как шеф на Сот Саламандър пък от Жп бе колега?? Това не е възможно,те в Жп пасът трева !!! Да бе Да !!!
   • Со
    сот
    6 -2
    21:30, 27 фев 2020
    Колега много ама много си заблуден,въпростния индивид е от поне 5години в тази фирма и в жепето едновременно,смуче от двете места ,въпреки че е много страхлив,но е и изключително подмолен но това ще му изиграе лоша шега.Няма нищо редовно в тая фирма.

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020
  Последни новини