В Димитровград дезинфекцират и улици и тротоари

Изображение 1 от 4

  В Димитровград се прави дезинфекция на улици, тротоари, спирки, паркчета и други обществени места, където се събират хора. Въпреки влезлите нови рестрикции от полунощ, че жителите на града нямат право да се разхождат и да се застояват на детски площадки, паркчета, градинки и се препоръчва да останат по домовете си, обществените пространства се подлагат на дезинфекция. Градските паркове имат право да се посещават само от собственици на домашни любимци, на определените за разходка на кучета места, но без да се допуска струпване на хора на едно място.

  Общинска администрация продължава да функционира при засилени санитарно-хигиенни мерки. Има пропускателен режим за центъра за обслужване на граждани и достъп до общинска администрация. На входа се измерва температурата на влизащите граждани и се допускат само такива, които поддържат нормална температура. Поставени са и дезинфектанти за ръце, които са задължителни за влизащите в сградата, с цел да не се разнасят зарази.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Dd
   dd
   6 -6
   19:49, 21 мар 2020
   Сега малко ще си починете ще си видите семейството,имате възможност да произведете нови димитровградчанчета и да си оправите държавата.
  • 2
   00
   0001
   3 -1
   21:30, 21 мар 2020
   Правилно е пропускателен, а не пропусквателен!!!
  • 3
   Ha
   haskovo
   8 -2
   12:50, 22 мар 2020
   Който още има имот на село може да си го нагледа.Бойко ви готви финансова секира,тогава вашите левчета ще стават само за тоалетна хартия.Не че сега струваха нещо.За съжаление извънредното положения няма за цел да ви пази от корона,а да пази ББ от народната любов.
   • Ра
    Радка Накева
    3 -3
    23:25, 22 мар 2020
    Мозъка ти е болен,бе чедо! Що не ходиш да се лекуваш?! Хората са разтревожени до болка,а вие се занимавате с глупости!
  • 4
   Ге
   Георги
   2 -1
   12:52, 23 мар 2020
   Накева изкушаваш ме да кажа нещо защо не си го ........, взе много често да се явяваш и ръсиш глупости наляво и надясно!

   Прав е haskovo , че по този начин имат интерес "меко казано" да заличат дирите на милиарди крадене!
   Като е толкова читав Борисов и голям патриот на който се прави и цитат - "патриот е за свободата душа дава но не своята а ДУШАТА НА НАРОДА !
   Като е толкова смел - този страхливец, защо не свика народното събрание и призове за драстично орязване и намаление на привилегиите и възнагражденията на раздутите държавни общински служители и министерски чиновници и депутати , а всичко да се стоварва на бизнеса и работниците.
   Лесно е така , полицаи , военни , стоп палки и готово , и лакей те като вас да го защитават.
   Нека да направи всичко това за което, аз като граждани на тази държава искаме а нека има контрол ,нека се спазват изискванията НО , всичко с мярка.

  Хороскоп за 03.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
  03 апр 2020
  Последни новини