13 °C

В Димитровград дезинфекцират и улици и тротоари

Изображение 1 от 4

  В Димитровград се прави дезинфекция на улици, тротоари, спирки, паркчета и други обществени места, където се събират хора. Въпреки влезлите нови рестрикции от полунощ, че жителите на града нямат право да се разхождат и да се застояват на детски площадки, паркчета, градинки и се препоръчва да останат по домовете си, обществените пространства се подлагат на дезинфекция. Градските паркове имат право да се посещават само от собственици на домашни любимци, на определените за разходка на кучета места, но без да се допуска струпване на хора на едно място.

  Общинска администрация продължава да функционира при засилени санитарно-хигиенни мерки. Има пропускателен режим за центъра за обслужване на граждани и достъп до общинска администрация. На входа се измерва температурата на влизащите граждани и се допускат само такива, които поддържат нормална температура. Поставени са и дезинфектанти за ръце, които са задължителни за влизащите в сградата, с цел да не се разнасят зарази.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Dd
   dd
   6 -6
   19:49, 21 мар 2020
   Сега малко ще си починете ще си видите семейството,имате възможност да произведете нови димитровградчанчета и да си оправите държавата.
  • 2
   00
   0001
   3 -1
   21:30, 21 мар 2020
   Правилно е пропускателен, а не пропусквателен!!!
  • 3
   Ha
   haskovo
   8 -2
   12:50, 22 мар 2020
   Който още има имот на село може да си го нагледа.Бойко ви готви финансова секира,тогава вашите левчета ще стават само за тоалетна хартия.Не че сега струваха нещо.За съжаление извънредното положения няма за цел да ви пази от корона,а да пази ББ от народната любов.
   • Ра
    Радка Накева
    3 -3
    23:25, 22 мар 2020
    Мозъка ти е болен,бе чедо! Що не ходиш да се лекуваш?! Хората са разтревожени до болка,а вие се занимавате с глупости!
  • 4
   Ге
   Георги
   2 -1
   12:52, 23 мар 2020
   Накева изкушаваш ме да кажа нещо защо не си го ........, взе много често да се явяваш и ръсиш глупости наляво и надясно!

   Прав е haskovo , че по този начин имат интерес "меко казано" да заличат дирите на милиарди крадене!
   Като е толкова читав Борисов и голям патриот на който се прави и цитат - "патриот е за свободата душа дава но не своята а ДУШАТА НА НАРОДА !
   Като е толкова смел - този страхливец, защо не свика народното събрание и призове за драстично орязване и намаление на привилегиите и възнагражденията на раздутите държавни общински служители и министерски чиновници и депутати , а всичко да се стоварва на бизнеса и работниците.
   Лесно е така , полицаи , военни , стоп палки и готово , и лакей те като вас да го защитават.
   Нека да направи всичко това за което, аз като граждани на тази държава искаме а нека има контрол ,нека се спазват изискванията НО , всичко с мярка.

  Още новини

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020
  Последни новини