10 °C

В Димитровград дезинфекцират и улици и тротоари

Изображение 1 от 4

  В Димитровград се прави дезинфекция на улици, тротоари, спирки, паркчета и други обществени места, където се събират хора. Въпреки влезлите нови рестрикции от полунощ, че жителите на града нямат право да се разхождат и да се застояват на детски площадки, паркчета, градинки и се препоръчва да останат по домовете си, обществените пространства се подлагат на дезинфекция. Градските паркове имат право да се посещават само от собственици на домашни любимци, на определените за разходка на кучета места, но без да се допуска струпване на хора на едно място.

  Общинска администрация продължава да функционира при засилени санитарно-хигиенни мерки. Има пропускателен режим за центъра за обслужване на граждани и достъп до общинска администрация. На входа се измерва температурата на влизащите граждани и се допускат само такива, които поддържат нормална температура. Поставени са и дезинфектанти за ръце, които са задължителни за влизащите в сградата, с цел да не се разнасят зарази.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Dd
   dd
   6 -6
   19:49, 21 мар 2020
   Сега малко ще си починете ще си видите семейството,имате възможност да произведете нови димитровградчанчета и да си оправите държавата.
  • 2
   00
   0001
   3 -1
   21:30, 21 мар 2020
   Правилно е пропускателен, а не пропусквателен!!!
  • 3
   Ha
   haskovo
   8 -2
   12:50, 22 мар 2020
   Който още има имот на село може да си го нагледа.Бойко ви готви финансова секира,тогава вашите левчета ще стават само за тоалетна хартия.Не че сега струваха нещо.За съжаление извънредното положения няма за цел да ви пази от корона,а да пази ББ от народната любов.
   • Ра
    Радка Накева
    3 -3
    23:25, 22 мар 2020
    Мозъка ти е болен,бе чедо! Що не ходиш да се лекуваш?! Хората са разтревожени до болка,а вие се занимавате с глупости!
  • 4
   Ге
   Георги
   2 -1
   12:52, 23 мар 2020
   Накева изкушаваш ме да кажа нещо защо не си го ........, взе много често да се явяваш и ръсиш глупости наляво и надясно!

   Прав е haskovo , че по този начин имат интерес "меко казано" да заличат дирите на милиарди крадене!
   Като е толкова читав Борисов и голям патриот на който се прави и цитат - "патриот е за свободата душа дава но не своята а ДУШАТА НА НАРОДА !
   Като е толкова смел - този страхливец, защо не свика народното събрание и призове за драстично орязване и намаление на привилегиите и възнагражденията на раздутите държавни общински служители и министерски чиновници и депутати , а всичко да се стоварва на бизнеса и работниците.
   Лесно е така , полицаи , военни , стоп палки и готово , и лакей те като вас да го защитават.
   Нека да направи всичко това за което, аз като граждани на тази държава искаме а нека има контрол ,нека се спазват изискванията НО , всичко с мярка.

  Хороскоп за 07.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
  07 мар 2021
  Последни новини