Премиерите по FOX през април

911, Сезон 3 (part B)

От 14 април 2020 г., вторник @ 22:00 ч.

Премиера за канала

Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър пресъздават един драматичен сериал, който показва изпълненото с напрежение ежедневие на полицаите, пожарникарите и диспечерите на спешния телефон 911, които се отзовават на най-плашещите, шокиращи и опасни спешни ситуации. Всеки един служител на тези екипи за спешна помощ трябва да се опитва да балансира между това да спасяват най-уязвимите и това да решават личните си проблеми.

В трети сезон екипите за бърза помощ са повикани, когато голямо цунами връхлита Санта Моника. След травмите от предишния сезон Бък изпитва трудности при завръщането си в отряда, докато в същото време нова мистерия кара Атина да си припомни как е станала полицай.
В този провокативен сериал участват номинираната за наградите Еми и Оскар Анджела Басет, номинираният за Златен глобус Питър Крауз и номинираната за Златен глобус Дженифър Лав Хюит. Към тях се включват и Оливър Шарк, Аиша Хайндс, Кенет Чой, Рокмонд Дънбар и др.
Сериалът е продуциран от 20
th Century Fox Television, заедно с Ryan Murphy Television и Brad Falchuk Teley-Vision. Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър са създатели, изпълнителни продуценти и сценаристи на поредицата, а Брадли Буикър е изпълнителен продуцент и режисьор. Алексис Мартин Уудол, Анджела Басет и Питър Крауз също влизат в състава на изпълнителните продуценти.

В ролите:
Анджела Басет като Атина Грант, Питър Крауз като Боби Наш, Дженифър Лав Хюит като Мади Кендъл

Черният списък, Сезон 3

От 2 април, вторник – четвъртък @ 22:55 ч.

От 20 април, понеделник – четвъртък @ 22:55 ч. (продължава с променен график)

Премиера за канала

Трети сезон на „Черният списък“ започва с бягството на Лиз и Редингтън от правителството и от специалния отряд. Първата част на сезона разкрива усилията на организацията „Кабал“ да залови Лиз и Редингтън, както и борбата на двамата да изчистят името на Лиз. „Кабал“ се представлява от безмилостния директор на Националната тайна служба Питър Коциопулос. В този сезон са представени и Сюзън „Скоти“ Харгрейв, майка на Том Кийн, както и Матиас Соломон и Нез Роуан.

Последните епизоди на сезона разкриват и нов антагонист – Александър Кърк, по-известен като Константин Ростов, който твърди, че е баща на Лиз и няма да се спре пред нищо, за да я защити и да спечели доверието ѝ. Важна второстепенна сюжетна линия е бременността на Лиз и усилията на господин Каплан да предпази дъщерята на Лиз и Том от Редингтън.

В ролите:

Джеймс Спейдър като Реймънд „Ред“ Редингтън, Меган Буун като специален агент Елизабет Кийн

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини