Шестима задържани за кражби през денонощието

21-годишен димитровградчанин е задържан за домова кражба, съобщават от областната дирекция на МВР.

В началото на месеца, познайникът на полицията разбил тераса на апартамент на улица „Средна гора“ в Димитровград и откраднал хладилник, телевизор и печка. От проведените издирвателни действия, полицаите са го установили и задържали, а мъжа признал деянието си и описал механизма на извършването му. Същият е предал инкриминираните вещи с протокол по заведеното досъдебно производство.

В кражба е заподозряно и 13-годишно момче от Любимец. Малолетният задигнал от паркиран автомобил на улица „Кубрат“ 20 евро и 20 лева на монети.

В РУ Свиленград са задържали и 26-годишен младеж от с.Щит, който на 11-ти откраднал мобилния телефон на 28-годишен свиленградчанин.

Серията от задържани продължила с установяването на две момчета на 19г. и 15г. от хасковските полицаи. Двамата счупили задното панорамно стъкло на паркиран „Фолксваген“ в жк “Орфей“ в областния град, от който задигнали 8 въдици. Част от тях са върнати с протокол на разследващите, а момчетата признали за действията си.

Последният задържан на 19г. през денонощието е в харманлийското управление. Младежът от града откраднал велосипед на свой съгражданин от входа на жилищния му блок на улица „Македония“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ав
    Автор
    0 0
    12:32, 13 май 2020
    Тази статия заради сутрешното интервю по Нова ли е?
Последни новини