10 °C

Жена се размина на косъм от злополука, вятър повали керемиди, клони и стена в Димитровград

  Силният вятър с ураганни пориви в Димитровград създаде множество опасности за хората в ранния следобяд на 5-ти юни.

  На една от натоварените пешеходни улици - Ромен Ролан, която е осеяна с множество магазини и хората минават в непосредствена близост до блоковете, керемида падна на сантиметри от жена, излизаща от магазин за детски стоки, разказа собственичката му.

  Жената е излизала от обекта и точно зад нея пада керемида от покрива върху стъбищата. Жената се е разминала със смъртта за секунда-две, разказва Пламена. "Тъкмо слезе от стъпалото и керемидата падна зад нея, дори напука плочката на стълбата", сподели шокираната млада жена.

  По улицата има много опасности, сподели и друга магазинерка от съседен обект, днес цял ден падат клони от големите дървета над улицата, имат много изсъхнали клони и цял ден ги гледаме как се вият от вятъра и се чупят и падат, истински късмет е че някой от по-големите клони не се е стоварил върху кола или човек. В момента, в който жените разказваха за опасностите, които дебнат коли и минувачи по търговската улица, един клон падна на сантиметри от едната жена. Клонът падна върху автомобил и огъна ламарината му на мястото на сблъсъка. А това можеше да е върху нечия глава и с тази сила можеше да убие човек, коментираха жените.

  Казаха, че не знаят към коя институция да се обърнат, но някой трябва да се погрижи и покривите да са обезопасени и всяко дърво да бъде окастрено от изсъхналите клони, за да не застрашават хората и автомобилите по улицата.

  Силният вятър изкорени дърво в Димитровград, падна върху беседка

  Днес силният вятър повали и голям клон от дърво по централната пешеходна алея на Димитровград, както и стенно пано на местна игрална зала, намираща се на бул. "Димитрър Благоев" 3. При двата инцидента няма пострадали хора и нанесени материлни щети, но ураганният вятър продължава и застрашава живота и здравето на хората по улиците.

  В Димитровград все още съществува проблема с неподдържаните стари блокове в центъра на града, от тях от години падат части, като е имало и пострадали хора.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Дг
   Дгд
   1 -8
   15:59, 6 юни 2020
   Да отрежат дърветата. Проблема решен. Виж коментара
  • 2
   От
   Отговор
   8 0
   22:36, 6 юни 2020
   През живота си ако беше посял поне едно дърво , нямаше да ръсиш глупости !

  Хороскоп за 21.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
  21 окт 2020
  Последни новини