Безплатни занимания през лятната ваканция организират в Димитровград

Изображение 1 от 3

    Културният и забавен живот започва да се "събужда" и за децата в Димитровград през тази необичайна 2020 година.

    "Детски и младежки център" към Община Димитровград организира традиционни безплатни занимания за деца и младежи по време на предстоящата лятна ваканция.

    Тази година лятната фиеста ще стартира на 1 юли 2020г., като максималният брой на деца в група ще бъде 20. Записването за летни занимания „Летни усмивки“ започва от 15 до 26 юни 2020г. на тел. 0885 01 55 99 от 8.30ч. до 17.00ч.

    Ще има организирани занимания по английски език, артателие "Весело лято", клуб „Аз обичам Димитровград”, школа по рисуване, както и клуб по корабомоделизъм. Малките почитатели танците ще могат да избират между три танцови школи - ТС "Гайтанче", клуб по латино танци „Loca dance” или клуб по танци „DANCE FIT“.

    Няма да се се допуска влизането на родители и придружители на децата в сградата на ОП „Детски и младежки център“ .

    На всички служители/ползватели/ръководители  в Дома на културата и изкуствата, на входа ще се извършва термоконтрол и дезинфекция на ръце, като лица с висока температура и грипоподобни симптоми няма да бъдат допускани до кабинети и зали.

    Ръководителите на школи ще следят за струпване на деца и спазването на необходимата и здравословна дистанция от 1,5м. Те са отговорни за поведението и здравето на децата на територията на общинската институция.

    Летните занятия ще се провеждат при стриктно спазване на всички  противоепидемични мерки за Р България.
    Организаторите си запазват правото да отменят и допълват правила за работа с деца в зависимост от нововъведени нормативни документи.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини