18 °C

Извънгабаритен товар от 158 тона ще блокира движението по околовръстния път на Димитровград

Транспортна композиция, превозваща извънгабаритен товар и кортеж ще преминат през Димитровград със съдействието на полицията.

Огромен извънгабаритен товар и лека верижна катастрофа на входа на Димитровград

Извъгабаритната композиция е с размери: Дължина: 40.00 м; Широчина: 4.66 м; Височина: 5.60м; Тегло: 158.000т. Товарът е тръгнал днес, 19 юни, от Завод Биомашиностроене гр. Пловдив в посока пристанище Русе. Очакваше се композицията да премине днес през околовръстното на Димитровград, в посока Стара Загора, но технически проблем е блокирал транспорта в района на Пловдив и ще отпътува отново през утрешния ден. Поради сложната организация и вероятните технически пречки, за момента няма потвърждение дали композицията ще премине утре през бригадирския град или в неделния ден.

По време на преминаването има вероятност околовръстният път на града ще бъде блокиран за движение, подари размерите на товарната композиция.

Извънгабаритният товар със сигурност ще затрудни цялото движение по маршрута Димитровград - Стара Загора, както и по всички места през които ще премине.

Маршрутът на товарната композиция е:

Завод Биомашиностроене , гр. Пловдив - с. Войводино – II 56 - I 8 - гр.Садово - с. Поповица - гр. Първомай -гр. Хасково – I 5 - гр. Димитровград - с. Радиево - с.Бял Извор - с.Тракия - с. Бъдеще - околовръстен път на гр. Стара Загора - с. Радиево – II 57 - с. Могила - с. Сърнево - гр. Раднево - с. Пет могили – с. Новоселец -- с. Радево - III 5503 - с.Сокол - с. Еленово - с. Златари – III 6601 - с. Гълъбинци - с. Питово - SLV1043 - с. Омарчево - III 555 - гр. Кермен - SLV2081 - с. Чокоба - II 53 - SLV1069 - с. Камен - с. Желю Войвода - III 5305 - с. Калояново – I 6 - с. Лозенец - с. Венец - гр. Карнобат - II 73 - с. Лозарево - с.Прилеп - с. Веселиново - с.Радко Димитриево - гр. Шумен – I 7 - гр.Велики Преслав – II 74 - с. Кралево - с. Баячево - околовръстен път на гр. Търговище I 4 – II 49 - с. Бистра - с. Трапище - с. Манастирско - гр.Разград – I 2 – I 2 - с. Осенец - с. Езерче - гр.Цар Калоян - бул. Гоце Делчев,гр.Русе - път I-2 / бул. България - пристанище Русе.

Последното преминаване на подобен гигантски товар през града бе през 2018 година, като тогава отне около 2 часа на композицията да премине.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Ав
  Автор
  0 0
  05:15, 20 юни 2020
  Няма ли магистрала от Пловдив до Бургас?

Хороскоп за 25.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят предразполага към неангажиращи занимания и активна почивка. Имате прекрасна възможност да се отърсите от напрежението на работната седмица и да възстановите напълно силите си. Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете много доволни от сътрудничеството си, въпреки първоначалните колебания.
25 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Независимият ви дух ще се прояви и днес. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
25 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Споделете притесненията с близките си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. Денят ще ви предложи изненади, които бихте могли да трансформирате в добри реализации, стига да се възползвате на момента. Със сигурност няма да скучаете. Не се намесвайте в чужди спорове, имайки желание да сте полезни.
25 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налице са всички предпоставки, за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с ангажименти, които не ви натоварват и се справяте чудесно. Ще споделите нещо, което ви вълнува с близък човек, надявайки се на съвет. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравето си.
25 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
25 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят се свързва с творчески изяви и с внимание към любими хора. Няма да ви липсва желание за удоволствия и любов. Други от вас ще пътуват, но на близки разстояния. Подготвяте нечии празник и това изисква повече време по организацията му. Ентусиазирани сте и ще се справите.
25 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Този ден повечето от вас ще отредят за почивка сред домашна обстановка. Имате нужда да се разтоварите и да обмислите бъдещите си професионални задачи. Вслушвате се в съветите, които получавате от близките си и това ще бъде само от ваша полза. Ще ви се наложи да се откажете от прекалено смел за момента замисъл. Вечерта ще се забавлявате истински.
25 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не споделяйте личните си перипетии с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Потърсете приятни занимания, с които да се разтоварите от напрежението. Ще ви заредят с позитивни мисли и емоции. Подобно въздействие може да има и любим човек.
25 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нуждаете се от повече спокойствие и силна храна. Здравето ви също изисква грижи, движение и почивка. Споделете домашните задължения с близките си, не се ангажирайте с всичко сами. За щастие, до себе си имате хора, които ви обичат и с готовност ще поемат от товара ви. За други денят е свързан с пътувания и срещи.
25 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. Ще овладеете стреса, като потърсите подходящи за интересите ви и желанията ви забавления. Любовта е мощна сила, не я пренебрегвайте.
25 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
25 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови възможности за справяне с тях. Наясно сте, че това не може да продължава повече. Ако ви е нужна помощ, потърсете подходящия човек, за да не губите енергията си напразно. Вслушайте се в интуицията си, ще получите свежи идеи и желание да общувате с нови хора.
25 окт 2020
Последни новини