13 °C

Извънгабаритен товар от 158 тона ще блокира движението по околовръстния път на Димитровград

Транспортна композиция, превозваща извънгабаритен товар и кортеж ще преминат през Димитровград със съдействието на полицията.

Огромен извънгабаритен товар и лека верижна катастрофа на входа на Димитровград

Извъгабаритната композиция е с размери: Дължина: 40.00 м; Широчина: 4.66 м; Височина: 5.60м; Тегло: 158.000т. Товарът е тръгнал днес, 19 юни, от Завод Биомашиностроене гр. Пловдив в посока пристанище Русе. Очакваше се композицията да премине днес през околовръстното на Димитровград, в посока Стара Загора, но технически проблем е блокирал транспорта в района на Пловдив и ще отпътува отново през утрешния ден. Поради сложната организация и вероятните технически пречки, за момента няма потвърждение дали композицията ще премине утре през бригадирския град или в неделния ден.

По време на преминаването има вероятност околовръстният път на града ще бъде блокиран за движение, подари размерите на товарната композиция.

Извънгабаритният товар със сигурност ще затрудни цялото движение по маршрута Димитровград - Стара Загора, както и по всички места през които ще премине.

Маршрутът на товарната композиция е:

Завод Биомашиностроене , гр. Пловдив - с. Войводино – II 56 - I 8 - гр.Садово - с. Поповица - гр. Първомай -гр. Хасково – I 5 - гр. Димитровград - с. Радиево - с.Бял Извор - с.Тракия - с. Бъдеще - околовръстен път на гр. Стара Загора - с. Радиево – II 57 - с. Могила - с. Сърнево - гр. Раднево - с. Пет могили – с. Новоселец -- с. Радево - III 5503 - с.Сокол - с. Еленово - с. Златари – III 6601 - с. Гълъбинци - с. Питово - SLV1043 - с. Омарчево - III 555 - гр. Кермен - SLV2081 - с. Чокоба - II 53 - SLV1069 - с. Камен - с. Желю Войвода - III 5305 - с. Калояново – I 6 - с. Лозенец - с. Венец - гр. Карнобат - II 73 - с. Лозарево - с.Прилеп - с. Веселиново - с.Радко Димитриево - гр. Шумен – I 7 - гр.Велики Преслав – II 74 - с. Кралево - с. Баячево - околовръстен път на гр. Търговище I 4 – II 49 - с. Бистра - с. Трапище - с. Манастирско - гр.Разград – I 2 – I 2 - с. Осенец - с. Езерче - гр.Цар Калоян - бул. Гоце Делчев,гр.Русе - път I-2 / бул. България - пристанище Русе.

Последното преминаване на подобен гигантски товар през града бе през 2018 година, като тогава отне около 2 часа на композицията да премине.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Ав
  Автор
  0 0
  05:15, 20 юни 2020
  Няма ли магистрала от Пловдив до Бургас?

Хороскоп за 26.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не проявявайте самоинициатива там, където са нужни колективни действия, ако искате да го приключите добре и в срок започнатото.Доверете се на партньорите си, говорете за намеренията си и търсете мнението им по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но не неприятна. Ще забравите за грижите и ще се заредите с много положителни емоции.
26 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Упоритата ви работа и непоколебимата увереност в успеха най-после ще бъдат удовлетворени. Не пропускайте да отбележите и подкрепата, която ви оказват най-близките ви хора. Покажете им своята признателност с недвусмислен жест.
26 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не допускайте натовареността ви днес да попречи на вече уговорени срещи с приятелите ви. Финансовите резултати от дейността ви може да не са в границите, които предвиждате, но ще ги имате. Каквито и да са даденостите, предстоят ви хубави моменти. Има на какво да се радвате, ако не го виждате, жалко за вас.
26 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Дистанцирайте се от всякакви дразнители и си осигурете творческа атмосфера край вас. Пред следващата седмица ви очаква разработването на определен проект, който започвате от днес. Сътрудниците ви ще останат удовлетворени от предложение, което правите и с готовност ще се включат в задачата.
26 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови. Ще създавате перспективни връзки и ще общувате с хора, които ще са ви от полза. Ще се радвате на добро настроение и ще успеете да направите и някой друг щастлив.
26 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Търпението е ключа към успеха ви днес. С каквато и работа да се захващате, бъдете толерантни към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в дейност, която сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения с успехите си.
26 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Разчупете леда в сърцето си, приемете любовта и загърбете всякаква злоба, завист и омраза. В професионален план нещата ви ще вървят блестящо, което ще предизвика доволство у вас. Направете малък подарък на любимия си човек, този жест на внимание ще подобри отношенията ви. Задръжте това топло усещане колкото се може по-дълго.
26 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Амбицирани сте да постигнете мечтата си. Високите ви цели изискват и смелост, която очевидно не ви липсва. При затруднения не се колебайте да потърсите подкрепа. Настроението ви ще е приповдигнато и от вътрешното ви усещането за нещо вълнуващо и хубаво. Споделете го с любимите си хора и нищо няма да го помрачи.
26 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете, доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате. Имате твърде много енергия и най-разумно ще е да я оползотворите.
26 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изразявайки увереността си, печелите привърженици и работата ви спори. Ще разширите възможностите си в бизнеса, ако откриете върху какво още да концентрирате енергията си. Ще ви предложат съдружие и ще споделите надеждата на някой за по-добро бъдеще. Любовта е до вас и ви вдъхновява.
26 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С роднини ще се радвате на придобивки и приятни вести. В бизнес-отношенията и общите начинания е добре да синхронизирате действията с партньорите си, за да ускорите развитията в своя полза. Високите ви амбиции ще ви мотивират да поемете повече отговорности, но с ясна цел - печалба.
26 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако говорите за това, което интересува другите, и двете страни ще спечелят. Това е особено важно за тези от вас, които си търсят работа. Опитайте се да убедите работодателя си, че квалификацията която притежавате, ще ви позволи да допринесете за личния си успех и за този на фирмата му.Денят ви ще бъде слънчев, само малко повече хъс и ще успеете.
26 фев 2021
Последни новини