25 °C

Кметът на Димитровград ще участва в работен семинар със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова

Изображение 1 от 2

  Днес кметът на община Димитровград и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов участва в заседание на Управителния съвет на НСОРБ, информират от местната администрация. Заседанието е предшествано от работен семинар със заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова.

  Подход за изпълнение на политиката за регионално развитие през новия програмен период 2021-2027 г. ще бъде темата на работния семинар. Представяне и обсъждане на процедурите и етапите за създаване на партньорства с участието на общините, подготовка и реализация на интегрирани териториални концепции и проекти за финансиране от европейските фондове от програмен период 2021-2027; Функции на Регионалните съвети за развитие и роли на представителите на общините в тях. Изисквания, срокове и подкрепа за подготовката на Плановете за интегрирано развитие на общините за периода 2021-2027 ще обсъждат кметовете със зам.министър Николова.

  В заседанието на Управителния съвет ще се разглеждат анализите и позициите на НСОРБ по ставките на местните данъци и размерите на таксите за 2020 г., позицията на НСОРБ за участие в заседание на Съвета по децентрализация.

  Иво Димов ще докладва по темата с ангажиментите и отговорностите на общините в процеса на превенция и овладяване на африканската чума и необходимите действия от страна на НСОРБ за осигуряване на финансиране.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   От
   Отново
   4 -1
   13:17, 30 юни 2020
   Отново преразпределяне на парите. Не барайте данъците, които са достатъчно високи.
  • 2
   Xx
   Xxx
   1 0
   10:21, 1 юли 2020
   хубавец!
  • 3
   Ис
   Искам
   1 0
   13:33, 1 юли 2020
   Искам да предпазя съгражданите си от различията в касовия бон издаван в магазин за месни продукти, намиращ се на ул. "Р.Ролан" 16 - Аида мес. Особено пенсионерите. В бона който ви издават проверете теглото и цената на продукта който купувате. Има възможност по- ниската цена да бъде вписана за продукт с по-малко тегло и обратно, с по-високата цена вписана на продукта с по-голямо тегло. Внимавайте! Отгоре на това, ако забележете и откриете грешка, подгответе се. Вместо да се извинят, ще ви нахокат и ще ви направят на нищо.
  • 4
   Те
   Тези
   1 0
   21:39, 1 юли 2020
   тези продавачки много лъжат. От всеки клиент си заработват по 3-4 лв. Иначе магазина е зареден и има хубави продукти, но очаквайте да бъдете излъгани.

  Още новини

  Хороскоп за 16.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Умеете да инвестирате и да привличате другите да участват във вашите проекти. Днес се постарайте да изложите идеите си така, че да спечелите възможно най-много поддръжници. Ще имате късмета да се запознаете с интересна личност, която ще ви очарова и заинтригува. Внимавайте обаче за подводни камъни. Вечерта ще съумеете да свършите доста полезна работа, ще останете доволни.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Настроението ви ще е добро и няма причина да не останете доволни от днешния ден. Нуждаете се от промяна на обстановката, и ако към желанията ви се включат приятели, със сигурност няма да съжалявате. Денят е подходящ и за пътешествия и романтични срещи. Насочете се към любими места и хора.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Бъдете рационални и практични, като мобилизирате максимално силите си за да преодолеете надигащата се вълна. За хората на умствения труд се очертава напрегнат ден. Да внимават за здравето си всички, които са на работното си място. Характерно за всички ще бъде понижен жизнен тонус.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Финансовата стабилност, която отдавна очаквате и от която така силно се нуждаете напоследък, тази седмица ще стане реалност. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена. Няма от какво да се притеснявате и можете спокойно да планирате бъдещите си стъпки.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще вървите с късмета си днес. Улеснени ще бъдете и от добре свършената си до тук работа, така, че бъдете смели и не се предавайте пред проблемите. В хода на работата ви е възможно да се откажете от своя идея в името на по-добра. Силите ви ще стигнат да я реализирате по-скоро.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Проявете повече толерантност и ще се изненадате от това, колко приятен може да бъде денят ви. Вслушайте се в съветите на деловите си партньори и ще увеличите значително състоянието си. Намерете време и за семейството си. Текат важни промени, които като че ли изпускате. Отворете очите си.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате изявени шансове за успех в професионалната сфера. Заемете се сериозно със задълженията си, не ги оставяйте за следващия ден. Ще получите оферта, която силно ще ви заинтригува. Не пропускайте възможността да пътувате, ако ви се предложи такава. Сигурно е, че ще бъде приятно..
  16 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би днес не ви се поема отговорност и свързвате деня с безпаметния мързел, на който смятате да се посветите. Не се поддавайте на опитите да разрушат идилията ви. Най-сигурно е да не вдигате телефона и да не отваряте на никого. Вие преценете.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ако делата ви позволяват ограничете контактите и изявите си днес. Но, предвид срочността и договореностите ви повечето от вас ще бъдат на свето място. Ако не пристъпите с открито сърце в интимната си връзка, не очаквайте взаимност. Възможни са разкрития и раздели, но може пък да са за добро.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Чувствате се работоспособни днес, затова едва ли ще се намери нещо, което да ви се опре. Вие не обичате да оставяте нещата недовършени, дори това да ви коства доста усилия. Днес ще свършите много полезна работа и това ще ви накара да се чувствате доволни от себе си. Намерете време и за разтоварване. Вечерта може да се срещнете с приятели.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят е благоприятен за разрешаване на лични проблеми и възстановяване на контактите с важни за вас хора. Деловите ви ангажименти са ниво и ви носят очаквания успех. Време е да помислите за разширяване на дейността си.
  16 юли 2020
  Последни новини