Кметът на Димитровград ще участва в работен семинар със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова

Изображение 1 от 2

  Днес кметът на община Димитровград и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов участва в заседание на Управителния съвет на НСОРБ, информират от местната администрация. Заседанието е предшествано от работен семинар със заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова.

  Подход за изпълнение на политиката за регионално развитие през новия програмен период 2021-2027 г. ще бъде темата на работния семинар. Представяне и обсъждане на процедурите и етапите за създаване на партньорства с участието на общините, подготовка и реализация на интегрирани териториални концепции и проекти за финансиране от европейските фондове от програмен период 2021-2027; Функции на Регионалните съвети за развитие и роли на представителите на общините в тях. Изисквания, срокове и подкрепа за подготовката на Плановете за интегрирано развитие на общините за периода 2021-2027 ще обсъждат кметовете със зам.министър Николова.

  В заседанието на Управителния съвет ще се разглеждат анализите и позициите на НСОРБ по ставките на местните данъци и размерите на таксите за 2020 г., позицията на НСОРБ за участие в заседание на Съвета по децентрализация.

  Иво Димов ще докладва по темата с ангажиментите и отговорностите на общините в процеса на превенция и овладяване на африканската чума и необходимите действия от страна на НСОРБ за осигуряване на финансиране.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   От
   Отново
   4 -1
   13:17, 30 юни 2020
   Отново преразпределяне на парите. Не барайте данъците, които са достатъчно високи.
  • 2
   Xx
   Xxx
   1 0
   10:21, 1 юли 2020
   хубавец!
  • 3
   Ис
   Искам
   1 0
   13:33, 1 юли 2020
   Искам да предпазя съгражданите си от различията в касовия бон издаван в магазин за месни продукти, намиращ се на ул. "Р.Ролан" 16 - Аида мес. Особено пенсионерите. В бона който ви издават проверете теглото и цената на продукта който купувате. Има възможност по- ниската цена да бъде вписана за продукт с по-малко тегло и обратно, с по-високата цена вписана на продукта с по-голямо тегло. Внимавайте! Отгоре на това, ако забележете и откриете грешка, подгответе се. Вместо да се извинят, ще ви нахокат и ще ви направят на нищо.
  • 4
   Те
   Тези
   1 0
   21:39, 1 юли 2020
   тези продавачки много лъжат. От всеки клиент си заработват по 3-4 лв. Иначе магазина е зареден и има хубави продукти, но очаквайте да бъдете излъгани.

  Още новини

  Хороскоп за 03.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
  03 мар 2021
  Последни новини