Премиерите по Fox Life и FOX Crime през август

FOX LIFE

Съвършена хармония, сезон 1
От 25 август 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Брадли Уитфорд влиза в главната роля в този комедиен сериал, който се върти около откриването на вдъхновение на най-невероятни места. Когато бившият професор по музика от Принстън Артър Кокран неочаквано се натъква на църковен хор в малко градче, той открива група певци, които са извън всякакъв синхрон. Въпреки разносгласията, породени от  различните им индивидуалности, Артър и новите му протежета може да се окажат идеалната комбинация от личности, които взаимно да си помогнат и да открият отново малко радост в живота си, точно когато имат най-голяма нужда от нея.

В ролите:
Брадли Уитфорд, 
Анна Камп, Тимбърли Хил, 
Р. Манджи, 
Уил Грийнбърг, 
Джино Сигърс, 
Спенсър Олпорт

Уил и Грейс, сезон 11
От 27 август 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Ерик Маккормак, Дебра Месинг, Шон Хейс и Мегън Мълали влизат за последен път в своите емблематични роли на Уил, Грейс, Джак и Карън в последния сезон на хитовия сериал „Уил и Грейс“. В края на миналия сезон Джак и Естефан се венчаха, Уил предложи на Маккой, а Грейс отлетя за Европа с нов мъж. Сега Джак постепенно свиква със семейния живот, Уил поддържа своята връзка от разстояние, Грейс се завръща от Европа с важни новини, а Карън е по-открита от всякога. Пригответе се за големи дози смях и изненади, докато този легендарен комедиен сериал се сбогува със своите легиони от почитатели по целия свят.

В ролите:
Ерик Маккормак
Дебра Месинг
Шон Хейс 
Мегън Мълали


FOX CRIME

Убийства в Мидсъмър, сезон 14
28 август 2020 г., петък @ 22:00 ч.
Премиера за канала

Нищо не е такова, каквото изглежда зад грижливо оформените живи плетове и кокетни пердета на живописните къщурки в идиличното графство Мидсъмър. Под спокойната повърхност се крият мрачни тайни – скандали, ревност и неподправено зло. В действителност убийствата и шантажите са изненадващо обичайни сред ексцентричните му обитатели… Този емблематичен сериал, който дълги години е сред най-добрите британски драми на малкия екран, се осланя на таланта на Джон Нетълс, в ролята на главен инспектор Том Барнаби и Джейн Уаймарк, в ролята на неговата съпруга и стожер на множество клубове и дружества в Мидсъмър. Тя е много полезен съюзник при откриването на улики и залавянето на престъпници. Д-р Булард (Бари Джаксън) е патологът, който изследва жертвите. През годините Том Барнаби разчита на помощта на трима асистенти – предания и усърден Трой, безстрашния Скот и, разбира се, методичния Бен Джоунс, който остава да помага на Джон Барнаби, братовчед на Том, след излизането му в пенсия.

В ролите:
Джон Нетълс
Джейсън Хюс

Томи, сезон 1
17 август 2020 г., понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Многократната носителка на наградата „Еми“ Еди Фалко влиза в ролята на Абигейл, бивш висш служител в Нюйоркската полиция, избрана за първата жена ръководител в историята на полицията в Лос Анджелис. Като истинска нюйоркчанка Абигейл „Томи“ Томас използва своята брутална откровеност и твърда ръка, за да не позволява на социални и политически проблеми, както и такива на националната сигурност,  да пречат на правоохранителните органи в Южната земя.

В ролите:
Еди Фалко
Майкъл Чернъс

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини