Отровното трио готви барикади тази вечер (видео)

За "бунт срещу диктатурата на Борисов" и готовност за барикади довечера призова Отровното трио (Бабикян, Хаджигенов и Минеков), след като тази нощ полиция разтури барикадите на протестиращите в София и страната, извърши арести, а управляващите дадоха объркани и противоречащи си обяснения - Валери Симеонов заяви, че то било решено на Коалиционен съвет, пиарът на ГЕРБ Никола Николов - че доколкото знаел, не било вярно.

Протестът се събира довечера пред Министерския съвет от 20 ч.

"Свободата не ще каскет, свободата иска Караджата. Дойде времето, в което всеки един от вас е Караджата - заявява адв. Николай Хаджигенов във обръщение към протестиращите и ги кани да се съберат в 20 ч. пред сградата на Министерския съвет "с всички възможни средства за издигане на барикадите отново".

"Няма да спрем, няма да приключим. Това, което започна, продължава. Симеонов е една маша в ръцете на Борисов. Борисов се крие. Страхът има своето грозно лице и днес го видяхме отново", добавя Арман Бабикян.

"Тази вечер ще ги издухаме. Сами са си виновни. Предизвикаха бяс, който ще ги повали. Бяс, който ще ги помете. Нека тази вечер всички да се съберем заедно на същото място. Почваме този път ударно, докато ги пометем" - завършва проф. Велислав Минеков.

Оставка! - призовава накрая Хаджигенов.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Fi
    fire
    3 -8
    17:19, 7 авг 2020
    Шайката ще бъде изрината, това е сигурно. Виж коментара
    • Ня
      Няма да стане
      3 -5
      18:01, 7 авг 2020
      Българина е мазохист. Дай му 700 кинта заплатка и ще си къта до пенсия. А ако му дадеш 1000 ще предаде някой и друг приятел
  • 2
    На
    Наблюдател
    6 -3
    19:21, 7 авг 2020
    Това трио са за затвора начело с президента. Нещастници!
    • То
      Точно
      1 -1
      20:57, 7 авг 2020
      За подбутителство кум извършване на престъпления по НКси има член, така че тримата от клоунадата подлежат на арест и съд.
Последни новини