Неправоспособни водачи джиткат с нерегистрирани мотопеди в димитровградско

Две бързи производства са образувани в РУ Димитровград за управление на нерегистрирани мотопед от неправоспособни водачи, информират от Областната дирекция на МВР.

На 10.09.2020 г., в 12.00 ч., в с. Странско, общ. Димитровград, служители на група Териториална полиция при РУ Димитровград са извършили проверка на  неправоспособен 41-годишен водач от селото, управляващ мотопед, марка „Томос“ без поставени регистрационни табели.

По-късно през деня на ул. “Марица“ в гр. Димитровград служителите са извършили проверка на 20-годишен мъж от града, като в хода на същата е установено, че водачът е неправоспособен, а мотопеда, който управлява, марка „Пуш“, е без поставени регистрационни табели.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Об
    Объркан
    1 0
    18:25, 12 сеп 2020
    Австрийска е марката и се казва Пух, а не Пуш. Ама откъде да знаете немски...
  • 2
    Пр
    Прост
    0 0
    16:21, 13 сеп 2020
    Ало джурналята. Едно, че сте казионни и пазите управляващите, но бъдете точни. Български учите ли или и вие сте с купени дипломи. Приличате си. Какво значи джиткат. Пишете на български. Иначе се пишете на много знаещи, но спрямо някой който пише истината и вие недопускате това. Това говори лошо за вас.. 112 място!!!????
Последни новини