22 °C

Неделният пазар в Димитровград се пука по шевовете от хиляди посетители

Изображение 1 от 5

  Два дни преди първия учебен ден най-голямото открито тържище в България, Неделен пазар в Димитровград, се препълни от посетители.

  Хиляди се събраха в неделния ден на димитровградското тържище, като по традиция то събира хора от цяла България. Търговци от пазара коментираха, че от много време не са виждали такова стълпновение, което доведе и до затруднения и в движението на бригадирския град.

  Много родители излязоха с децата си, за да направят последни приготовления преди началото на учебната година на 15 септември. Неделният пазар в Димитровград предлага огромно разнообразие от дрехи  обувки, аксесоари и още много разннобразни стоки за дома, които привлякоха със своите атрактивни цени хилядите посетители в неделния ден в Димитровград.

  Въпреки, че вече границата с Турция се преминава без нуждата от тестове за COVID-19, пазарът в Димтровград успя да привлече много купувачи за сметка на традиционно посещаващите моловете и пазарите в близкия пограничен град Одрин. В Одрин маските за всички са задължителни, информират от тамошната администрация, която също се опитва да привлече купувачи от България.

  Малко от посетителите на пазара спазват препоръките за носене на маски, но повечето търговци са с маски и са предоставили дезинфектанти за купувачите.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   78
   78
   10 -9
   12:33, 13 сеп 2020
   Тези роми дае! И продавачите са на същото ниво! Затваряйте я тази тоалетна!
   • Въ
    Вълчев
    5 -15
    13:58, 13 сеп 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ди
    димитровградчанин
    4 0
    20:45, 13 сеп 2020
    Вълчев за чичо Ангел ли говориш?
  • 2
   Ма
   ******и
   6 0
   14:14, 13 сеп 2020
   Само ******и сте снимали
  • 3
   До
   до вълчев
   16 -1
   15:34, 13 сеп 2020
   Само не ми говори за ангел-дападжията,най-големия лизач в историята на общински пазари,корумпиран до безобразие.
   • Ди
    димитровградчанин
    7 -1
    20:47, 13 сеп 2020
    Ами тва и децата го знаят а Вълчев що ли не ?
   • В
    В
    1 0
    22:46, 13 сеп 2020
    Най- корумпирания не е сега на пазара ! Точка.
  • 4
   Но
   Нони
   2 -3
   21:27, 13 сеп 2020
   Бе хора вие нямате ли си работа.на пазара хора всякакви болести бол.
  • 5
   Въ
   Вълчев
   3 -1
   22:34, 13 сеп 2020
   Да за Ангел става въпрос , а пък кой беше най корумпиран целия град знае !

  Хороскоп за 28.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
  28 сеп 2020
  Последни новини