17 °C

Три дни Младежки театрални празници 2020, гост-актьори Татяна Лолова и Антоан Петров

Изображение 1 от 2

  От 28 септември стартират Младежките театрални празници 2020 в Димитровград.

  Заради пандемията, третото издание на Младежките театрални празници се отбелязва вместо на 27 март, световния ден на театъра, на 28 септември. Това обявиха организаторите, директорът на Детски и младежки център, Радка Тодорова и младият актьор Тодор Славов. По-голяма част от изявите ще се организират на открито в лятната читалня на градска библиотека Пеньо Пенев.

  "България танцува" за 15-ти път в Димитровград

  Гости на формата ще бъдат актьорите от две поколения, популярният млад актьор Антоан Петров и легендата на българския театър, Татяна Ловова.

  Младият полулярен актьор Антоан Петров придоби своята известност покрай формата "Като две капки вода". Той е възпитаник на НАТФИЗ и вече има спечелена награда ИКАР за дебют за ролята му в представлението „Ревизорът“. Играе в спектакъла „Танго в Космоса“ и е част от актьорския състав на два хитови уебсериала – „Следвай ме“ и „Килерът“. Анди ще организира актьорски клас за желаещите младежи - могат да се запишат всички над 10-годишна възраст на телефон 0884 037551. Актьорският клас ще се организира в сградата на Детски и маладежки център.

  Неостаряващата легенда на българския театър Татяна Ловова ще бъде последния гвоздей в театралните дни. Тя ще изнесе свое представление в двора на лятната читалня на градската библиотека, както и ще разговаря с публикта и ще представи своя книга.

  Програмата на Младежките театрални празници 2020 ще бъде обагрена и с две театрални постановки, които отново ще бъдат изнесени на открито в лятната читалня на библиотеката. Първото представление на 28 септември от 18:00 часа ще даде старта на празниците и то ще бъде на Тетрална школа гр. Хасково, които пред димитровградска публика ще представят забавната пиеса "Кукувицата" на Елин Рахнев.

  На 29 септември отново в 18:00 часа ще се изявят местните театрали от актьорска школа Апропо, с театралото комедийно шоу "Зевзеци". Шоуто, което ще забавлява гостите, е направерно под формата на телевизионното комедийно предаване "Комиците" в теартален вариант, поради което носи и синонимното заглавие "Зевзеците".

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
  21 окт 2020
  Последни новини