18 °C

Започнаха ремонтни дейности по димитровградска улица

Тази седмца започнаха ремонтни дейности по димитровградската улица "Захари Зограф". Участък от над километър следва да бъде ремонтиран.

Ремонтът ще включва подмяна на водопровод и нови отклонения към блоковете по улицата, напълно асфалтиране на улицата и изграждане на паркинг пред блокове 17,18,19,20,24,25, както и ремонт на паркинга пред парк Марица.

Ремонтът се финансира със средства, отпуснати от Министерски съвет, като целевото финансиране по проект "Рехабилитация на улици на територията на гр. Димитровград" е в размер на близо 3 000 000 лв. Проектът включва и улиците Емилиян Станев, ул. Химик, ул. Неофит Бозвели,  Христо Г. Данов и Захари Зограф.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Да
  Да ви ***
  2 -7
  19:03, 24 сеп 2020
  Да ви *** пикливия сайт. И вие ли започнахте да за... Виж коментара
  • Хр
   Христо
   4 -2
   19:18, 24 сеп 2020
   Човек ти по коя тема пишеш коментари? Къде прочете за оценка на ремонтите по улиците? А ти ли можеш да кажеш, кой ремонт е "правилен" или "неправилен"?
   Като си достатъчно вещ по темата и имаш някаква позиция и твърдиш, че няма свобода на словото, заповядай в редакцията на сайта и застани пред обектива за да обясниш на обществото каква е истината, кое е паравилно или неправилно. Ако откажем да публикуваме твоята Аргоментирана позиция ще можеш да кажеш - Да ви *** пикливия сайт. И вие ли започнахте да забранявате писането на истини. Зариди такива като вас мисирки сме на 180 място по свобода на словото. Какво ви бъркат улиците които са неправилно ремонтирани. Да вървим слепи....
 • 2
  Да
  Да ви...
  1 -2
  08:48, 25 сеп 2020
  Христо, нещо си се объркал и се месиш в работа която не разбираш видно от текста който си написал. Този текст, който написах е към редактора на сайта, който отказа публикуването му. Написах, че досега ремонтите на улиците не се правят както трябя. Капаците на ревизионните шахти не се повдигат, а дъждарките не се изграждат по регулата на улиците и не вършат работата за което са изградени. Този текст редактора на сайта не допусна за публикуване. Поради това написах този текст който се отнася за друг, а ти се обаждаш. Нещо не си добре! Аз съм гражданин, плажам си данъците, освен това съм специалист в тази област и не мога да си затворя очите за глупости които се вършат.
  • Хр
   Христо
   3 -1
   15:59, 25 сеп 2020
   Аз съм автора на публикацията и твоя коментар директно ме провокира, без значение дали е по повод материала или като цяло за сайта. В нашия сайт за разлика от много други няма одобрение на коментарите преди да се публикуват, всеки си носи сам отговорността за думите, но има филтър за нецензурни изрази и вероятно сте използвал груб и нецензурен език и сайта е отхвърлил коментара ти. Когато в коментара не използват нецензурни и забранени думи излиза текст: Възникна грешка!
   Коментарът не е добавен поради наличие на непознати думи! Проверете съдържанието на коментара си и думата: ..........
   Така че никой не ви е цензурирал, както виждаш другите ти коментари са се появили моментално!
 • 3
  Ка
  Като
  2 -2
  20:25, 25 сеп 2020
  Христо, като си автора на публикацията не те прави всемогъъщ и да спираш коментара. Смяташ ли, че думата калинки е нецензурна дума и използваш думата вероятно. Нали си специалист по темата и думата регула ти се вижда непозната дума и отхвърляш написаното. Не съзнаваш, че със спиране на коментара подкрепяш некачествените ремонти по улици и въобще навсякъде. Искаш всички хора да вървим с капаци и да не забелязваме тези неща.
  • Хр
   Христо
   1 -2
   21:14, 26 сеп 2020
   Ти явно не проумяваш, филтъра не е човек и не можеш да спориш с него, той не изразява чувства спрямо твоето изказване и това което трябва да направиш да смениш дума, която той игнорира. Филтъра е там за да не позволява грозни и вулхарни изказвания. Ако си редовен потребител на сайта ще знаеш, че ние даваме свобода на всеки да изрази своето мнение и да ни обвиняваш в цензура е просто грозно!
 • 4
  Да
  Да ти
  1 0
  17:48, 27 сеп 2020
  Христо, не проумяваш, че филтъра ти е грешно настроен, а ти си нещо разстроен. Излиза така, че и филтъра ти не разпознава специализирани изрази. Искаш да кажеш, че специалистите сме грозни и вулгарни. Редовен потребител съм и често се случва при казване истини да спирате публикацията. Не се прави на ударен. Не съм свикнал и не употребявам вулгарни изказвания. Но забелязвам, че когато критикувам, вие пазите виновните лица и сте същите като управляващите. Имам подобен случай с подобно джурналишче от едни пазари и ти си втория. Не познавате същността ремонтите, но си ползвате възможнастта да се опитате да заработите някой лев с цената на лъжата. Сбогом....фитки!
  • Хр
   Христо
   1 0
   10:27, 28 сеп 2020
   Да видяхме, колко желаеш да кажеш накакви истини след като ти предложих да го направиш пред нас, а не анонимно в коментари под статия, ти продължи с нападки, но така и не каза нищо от това което твърдиш, че искаш да кажеш, така че не критикувай нас, че не представяме достоверна информация! Прав си аз и колегите не можем да бъдем обективни в техническо отношение относто строежа на пътища, поради което не можем да заемем позиция, това което можем да направим е да покажем позицията на хора, които са грамотни и обективни в това отношение, но явно ти или не си или те е страх от нещо да излезеш и да застанеш зад думите си каквито и да били те, аз няма да ти слагам епитет.
   Нямам идея каква дума използвана от теб е отхвърлил филтъра, но си прав, че може и той да не е технически грамотен калкото теб и да не разпознава специфични изрази, което неможе да се квалифицира като цензура!

Хороскоп за 24.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ако днес се нуждаете от съвет, допитайте се до близък приятел или роднина. Така може да не се съмнявате в неговата лоялност. Видимо се нуждаете от промяна на обстановката около себе си. Сами можете да си създадете душевен комфорт, но също се погрижете и за близките си. Любовта ви се усмихва днес.
24 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По-често давайте израз на добрите чувства към близките си, за да се радвате на взаимност. Духът ви ще укрепне и това ще се отрази благоприятно на живота ви. Въпросите, които ви вълнуват ще намерят по-бързо решението си, срещайки разбиране и подкрепа. Не правете компромиси с нещата, които са важни за вас.
24 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Планирате да свършите много неща днес, но ако не се организирате по подобаващ начин, едва ли ще доволни от резултатите, които постигате. Част от вас губят прекалено много време в колебания и това едва ли ще им помогне да се вместят в предвидените за работата им срокове. Можете да оползотворите свободното си време с активно раздвижване или спорт.
24 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
По никакъв друг начин не виждате изхода от нещата за себе си, освен като победители. Това ви поведение ви поставя най-отпред и ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Нямайте колебания относно начина си на действие, вие знаете къде са силните ви страни. Ще имате подкрепа, ако такава ви е нужна.
24 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще останете доволни днес от това, което се случва около вас. Имате възможността да изпълните намеренията си и го правите по блестящ начин. Измъквате се ловко от деликатна ситуация и то в печеливша позиция. Ще ви се наложи да изчакате още нещо, което досега не ви се е отдавало, скоро ще успеете да го направите според предварителните си планове.
24 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Наслаждавайте се на спокойствието си и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица.
24 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Придържайте се към онова, което се изисква от вас, за да не ви вземат за особняци. Желаете да имате повече свобода, но засега се задоволете с това, което ви се предлага. Ще намерите верния път към сърцето на желания от вас човек, но трябва и вие да дадете от себе си повече.
24 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
След усилията ви напоследък парите няма да закъснеят. Постепенно възстановявате обичайния си ритъм на живот. Без излишни усилия получавате това, което искате. Добри новини свързани с близките ви правят деня ви още по-хубав. Съвместни ангажименти ви дават възможност да получите добри позиции.
24 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Помислете кое е най-доброто за вас и семейството, и с него се заемете. Краткосрочните цели са за предпочитане, виждате резултатите веднага и това ви дава сили да продължите. Освен това се нуждаете и от почивка, а също и от развлечения. Дали ще ви стигне времето всичко…
24 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днешният ден едва ли ще си останете у дома. Независимо с какво ще го свържете, бъдете сигурни, че ще останете доволни от прекараното време. Разтоварвате се сред хора, които не сте виждали отдавна или пък виждате за пръв път. При всички случаи промяната на обстановката ви се отразява особено добре.
24 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате възможност да изчистите някои стари задължения. В интимен план искреността би ви донесла успех, колкото и невероятно да звучи. Бъдете открити за желанията си и може да се изненадате от споделената обич, която ще срещнете. Приемате на доверие думите на непознат за вас, но не се лъжете.
24 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С желание ще се погрижите за близките ви хора, но и не само защото ще бъдете помолени за това. Добре съзнавате, че помагайки им да подредят живота си, помагате и на себе си. Изразявайки уважение към мнението на околните, ще откриете, че симпатиите ви са взаимни и от това ще последват интересни развития.
24 окт 2020
Последни новини