Започнаха ремонтни дейности по димитровградска улица

Тази седмца започнаха ремонтни дейности по димитровградската улица "Захари Зограф". Участък от над километър следва да бъде ремонтиран.

Ремонтът ще включва подмяна на водопровод и нови отклонения към блоковете по улицата, напълно асфалтиране на улицата и изграждане на паркинг пред блокове 17,18,19,20,24,25, както и ремонт на паркинга пред парк Марица.

Ремонтът се финансира със средства, отпуснати от Министерски съвет, като целевото финансиране по проект "Рехабилитация на улици на територията на гр. Димитровград" е в размер на близо 3 000 000 лв. Проектът включва и улиците Емилиян Станев, ул. Химик, ул. Неофит Бозвели,  Христо Г. Данов и Захари Зограф.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Да
    Да ви ***
    2 -7
    19:03, 24 сеп 2020
    Да ви *** пикливия сайт. И вие ли започнахте да за... Виж коментара
    • Хр
      Христо
      4 -2
      19:18, 24 сеп 2020
      Човек ти по коя тема пишеш коментари? Къде прочете за оценка на ремонтите по улиците? А ти ли можеш да кажеш, кой ремонт е "правилен" или "неправилен"?
      Като си достатъчно вещ по темата и имаш някаква позиция и твърдиш, че няма свобода на словото, заповядай в редакцията на сайта и застани пред обектива за да обясниш на обществото каква е истината, кое е паравилно или неправилно. Ако откажем да публикуваме твоята Аргоментирана позиция ще можеш да кажеш - Да ви *** пикливия сайт. И вие ли започнахте да забранявате писането на истини. Зариди такива като вас мисирки сме на 180 място по свобода на словото. Какво ви бъркат улиците които са неправилно ремонтирани. Да вървим слепи....
  • 2
    Да
    Да ви...
    1 -2
    08:48, 25 сеп 2020
    Христо, нещо си се объркал и се месиш в работа която не разбираш видно от текста който си написал. Този текст, който написах е към редактора на сайта, който отказа публикуването му. Написах, че досега ремонтите на улиците не се правят както трябя. Капаците на ревизионните шахти не се повдигат, а дъждарките не се изграждат по регулата на улиците и не вършат работата за което са изградени. Този текст редактора на сайта не допусна за публикуване. Поради това написах този текст който се отнася за друг, а ти се обаждаш. Нещо не си добре! Аз съм гражданин, плажам си данъците, освен това съм специалист в тази област и не мога да си затворя очите за глупости които се вършат.
    • Хр
      Христо
      3 -1
      15:59, 25 сеп 2020
      Аз съм автора на публикацията и твоя коментар директно ме провокира, без значение дали е по повод материала или като цяло за сайта. В нашия сайт за разлика от много други няма одобрение на коментарите преди да се публикуват, всеки си носи сам отговорността за думите, но има филтър за нецензурни изрази и вероятно сте използвал груб и нецензурен език и сайта е отхвърлил коментара ти. Когато в коментара не използват нецензурни и забранени думи излиза текст: Възникна грешка!
      Коментарът не е добавен поради наличие на непознати думи! Проверете съдържанието на коментара си и думата: ..........
      Така че никой не ви е цензурирал, както виждаш другите ти коментари са се появили моментално!
  • 3
    Ка
    Като
    2 -2
    20:25, 25 сеп 2020
    Христо, като си автора на публикацията не те прави всемогъъщ и да спираш коментара. Смяташ ли, че думата калинки е нецензурна дума и използваш думата вероятно. Нали си специалист по темата и думата регула ти се вижда непозната дума и отхвърляш написаното. Не съзнаваш, че със спиране на коментара подкрепяш некачествените ремонти по улици и въобще навсякъде. Искаш всички хора да вървим с капаци и да не забелязваме тези неща.
    • Хр
      Христо
      1 -2
      21:14, 26 сеп 2020
      Ти явно не проумяваш, филтъра не е човек и не можеш да спориш с него, той не изразява чувства спрямо твоето изказване и това което трябва да направиш да смениш дума, която той игнорира. Филтъра е там за да не позволява грозни и вулхарни изказвания. Ако си редовен потребител на сайта ще знаеш, че ние даваме свобода на всеки да изрази своето мнение и да ни обвиняваш в цензура е просто грозно!
  • 4
    Да
    Да ти
    1 0
    17:48, 27 сеп 2020
    Христо, не проумяваш, че филтъра ти е грешно настроен, а ти си нещо разстроен. Излиза така, че и филтъра ти не разпознава специализирани изрази. Искаш да кажеш, че специалистите сме грозни и вулгарни. Редовен потребител съм и често се случва при казване истини да спирате публикацията. Не се прави на ударен. Не съм свикнал и не употребявам вулгарни изказвания. Но забелязвам, че когато критикувам, вие пазите виновните лица и сте същите като управляващите. Имам подобен случай с подобно джурналишче от едни пазари и ти си втория. Не познавате същността ремонтите, но си ползвате възможнастта да се опитате да заработите някой лев с цената на лъжата. Сбогом....фитки!
    • Хр
      Христо
      1 0
      10:27, 28 сеп 2020
      Да видяхме, колко желаеш да кажеш накакви истини след като ти предложих да го направиш пред нас, а не анонимно в коментари под статия, ти продължи с нападки, но така и не каза нищо от това което твърдиш, че искаш да кажеш, така че не критикувай нас, че не представяме достоверна информация! Прав си аз и колегите не можем да бъдем обективни в техническо отношение относто строежа на пътища, поради което не можем да заемем позиция, това което можем да направим е да покажем позицията на хора, които са грамотни и обективни в това отношение, но явно ти или не си или те е страх от нещо да излезеш и да застанеш зад думите си каквито и да били те, аз няма да ти слагам епитет.
      Нямам идея каква дума използвана от теб е отхвърлил филтъра, но си прав, че може и той да не е технически грамотен калкото теб и да не разпознава специфични изрази, което неможе да се квалифицира като цензура!
Последни новини