Безпрецедентно! Мария Бакалова оглави листата на IMDb за най-популярни актьори с "Борат-2"

Актрисата Мария Бакалова, която се превъплъти в образа на Тутар - дъщерята на Борат във филма "Борат-2", e начело на престижната класация на кино сайта IMDb за най-популярните актьори в света.

Подобно нещо се случва за пръв път в историята като талантливата българка изпревари дори самия Борат - Саша Барън Коен, който се намира на четвърта позиция. Преди дни актьорът похвали Мария Бакалова като каза, че тя трябва да вземе "Оскар".

Сега онлайн медии и телевизионни предавания в САЩ и Великобритания са пълни със заглавия като "Коя е Мария Бакалова?", и коментари за нейната поява в някои особени сцени - една или две са били изрязани от филма.

"Борат-2" излезе в Amazon Prime на 23 октомври и вече обира овации от критиката и от публиката. Класацията на IMDb се базира на отзивите на потребителите, в крайна сметка това е реалната популярност. Тази популярност е още по-изумителна, тъй като филмът се появи буквално от нищото, без никакви анонси и реклама. Дори не се знаеше, че Саша Барън Коен възнамерява да снима продължение на "Борат", това стана ясно с излизането на трейлъра и бе пълна изненада.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини