Надградената платформа на HBO - Max, идва и в Европа догодина

Американската стрийминг платформа HBO Max идва и в Европа - това съобщиха Кейси Блойс, главен директор на отдел "Съдържание", и Анди Форсел, ръководител на HBO Max Global, по време на конференцията за цифрова икономика Web Summit 2020.

HBO Max е нова стрийминг услуга, собственост на Warner Media (и съответно на AT&T). Тя започна да действа през май тази година и в нея се намира не само оригинално съдържание на HBO, но и съдържание на други компании - като Showtime, HULU, CBS, MGM, SKY и FX, част от което ще бъде достъпно и в Европа.

"Онлайн стрийминг услугата на HBO в Европа ще започне да се ребрандира и надгражда в HBO Max поетапно за различни територии през втората половина на 2021 г.", обясни Форсел.

Все още няма информация за конкретни дати и региони, както и очакват ли се изменения в цените Но съществуващите услуги автоматично ще бъдат надстроени в HBO Max, която на практика ще измести познатата досега в България HBO GO. В момента абонаментът за нея в САЩ струва 14.99 долара на месец.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини