Шофьор с 2,54 промила се заби в пътен знак, закопчаха още трима пияни и дрогиран

Пиян шофьор катастрофира в тополовградското село Устрем, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 11-ти в 21 часа, автопатрул е обхождал района в село Устрем и е забелязал да самокатастрофира автомобил Фолксваген, като преминава през тротоар и се удря в пътен знак. Униформените са установили, че колата е шофирана от 31-годишен жител на селото. Дрегерът отчел наличие на 2,54 промила алкохол. Задържан е до 24 часа. По случая е образувано бързо производство в Районното управление в Тополовград.

Също за шофиране в нетрезво състояние в управленията на Хасково и Димитровград на 13-ти са били откарани 30-годишна хасковлийка и 61-годишен димитровградчанин. Водачката е била с Ауди и е заловена с 1,62 промила, а мъжът – с 2,36.

Серията от водачи, нарушили Закона за движение по пътищата е продължила и вчера. В ареста на Районното управление в Хасково са пренощували двама мъже - на 20 г. от Пловдив и на 29 г. от Хасково, управляващи по улиците на града Хюндай и Субару. Пловдивчанинът е шофирал след употреба на канабис, а хасковлията с наличие на 1,57 промила алкохол. Мярката им на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    2 0
    12:35, 14 дек 2020
    Другото предназначение на пътните знаци е да спират екстрено невнимателните нарушители. Областта ни е в призовите първи места по промили и както е тръгнало ще сме в рекордите на гинес и черната статистика.
Последни новини