4 °C

С повече надежда честита Нова 2021 година!

  Честита 2021 година от екипа на Haskovo.net!

  Нека тя да бъде изпълнена с повече надежда, да донесе на всички ни здраве и повече мигове, в които да сме с близките си хора, повече възможности да сме заедно!

  Изпратихме една объркана 2020-та година, година, изпълнена с несигурност, със страх, с неочаквани обрати. Колкото дълга, толкова и къса ни се стори тя, защото човечеството срещна предизвикателството Ковид-19, за което не беше подготвено.

  Загубихме много през отминалата година-свободата си, възможността да пътуваме без страх, близки хора. Но в това предизвикателство сближаването и взаимопомощта сякаш отново се върнаха на дневен ред в ежедневието ни. Може би принудително наложената дистанция заради здравната пандемия, всъщност ни сближи много повече, даде ни повече мъдрост за съпричастност. Осъзнахме колко ценни са били възможностите да сме заедно, но колко лесно сме ги пренебрегвали преди, приемайки ги за даденост.

  Новата година носи новата надежда, носи новата сила, носи вярата, че отново всичко хубаво предстои.

  Бъдете сплотени, казвайте си по-често, че се обичате.

  Нека 2021-ва година да бъде изпълнена със светлина!

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Свобода,
   Равенство
   Братство
   Справедливост
   и Да не се страхуваме да умрем в защита на горните принципи
   .....
   Пожелавам на Българскте Лъвове, освен Здраве , и да скъсат кучешката верига с която са ги вързали
   мутрите и бейовете , които имат самочувствието на полу-богове
   .....
   Незаменими хора няма, Незаменима е само Майка България !
  • 2
   Де
   Делчева
   9 0
   10:57, 1 яну 2021
   Честита нова година! Бъдете здрави и много щастливи!
  • 3
   Ко
   Коцето
   4 0
   16:46, 1 яну 2021
   Нещо не виждам Новогодишни пожелания от областната управа и кметството.
   Или ги е страх да се покажат.
  • 4
   Й
   й
   0 0
   14:42, 2 яну 2021
   Областната управа,ще Ви/ни оправи,след изборите.Не бързайте,чакайте си реда.

  Хороскоп за 28.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
  28 яну 2021
  Последни новини