Без новозаразени с COVID-19 в димитровградско

За последното денонощие на територията община Димитровград няма нов регистриран случай на коронавирусна инфекция в местната болница има настанени 7 инфектирани пациенти. В хасковска област са регистрирани 2 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция и 1 починал. Двамата новозаразение са в Свиленград и Симеоновград информират от Областния кризисен щаб.

Починала е жена на 70 години от община Хасково, диагностицирана на 20 януари;

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 4419. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 98. В МБАЛ-Хасково са настанени - 37. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 7. В МБАЛ-Харманли са настанени - 7. В МБАЛ-Свиленград са настанени - 21. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени – 14. В МБАЛ-Хигия са настанени – 3. В лечебни заведения извън областта се лекуват - 9. На домашно лечение са 938 души, починали са 280 и напълно излекувани - 3103 души.

Един от установените случаи, съобщени през изминалите дни, е прехвърлен по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини