Нова електронна услуга "Уеб родител" за плащане на такси за детските градини и ясли в Димитровград

Изображение 1 от 3

    Нова електронна услуга "Уеб родител" за плащане на такси за децата посещаващи детските градини и ясли, активира от днес Община Димитровград.

    Удобната за разплащане система позволява на родителите да проверят по електронен път месечните посещения на детето и да калкулират съвсем точно дължимата такса към детското заведение. В уеб порталът за родители може да се получи информация за седмичното меню и да бъде направена справка за присъствията и отсъствията на детето в детското заведение. 

    Входът в системата се осъществява с ЕГН на детето и парола, предоставена от директора на детското заведение. 

    Информацията може да бъде намерена на сайта на община Димитровград в секция "Е-УСЛУГИ", където чрез съответната опция "Разплащане на дължимите присъствени такси в детските ясли" или "Разплащане на дължимите присъствени такси в детските градини" родителите могат да проверят и платят таксата по електронен път. 

    Освен през онлайн платформата и на място в детските градини, таксите за могат да се плащат на касите и на Изипей, ЕСКОМ отвори за вас две нови каси на Изипей в Димитровград в офисите си на ул. Патриарх Евтимии 14А и офиса на бул. Раковски 36А.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини