Младоженци ще сключат брак пред Металното сърце в Димитровград на 14 февруари

Единствената двойка, която ще сключи граждански брак на 14 февруари в Димитровград, ще направи това на най-романтичното място в града, пред единственото по рода си в страната Металното сърце и Романтична пейка на входа на парк "Марица", информират от Общината. Както писахме по-рано, ритуалът за желаещите да скрепят любовта си на този ден е безплатен.

Сърцето бе поставено на връх празника на влюбените през 2014г., по искане на младите хора от Общинския ученически парламент. От тогава огромното метално сърце се изпълва с катинарчета за романтични обещания в знак на вярност и отдаденост на влюбените. Сърцето е с размери 2.30 на 1.20 и е уютно разположено на входа на парка. Непосредствено до него е разположена и друга атрактивна забележителност в града - Романтичната пейка. Изящната пейка е декорирана с елегантни орнаменти, чадър и допълваща композицията лампа, която подчертава романтиката на мястото и през нощта.

Инициативата води началото си от 2015-а година, когато кметът на общината Иво Димов инициира промени в общинската наредба. Така навръх Свети Валентин брачният ритуал е безплатен за всички решили да се врекат във вечна вярност на своята половинка.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Рп
    рп
    4 0
    14:42, 12 фев 2021
    Хляб и зрелища. Тук ще е втората част.
  • 2
    Ре
    Рест ин Пийс
    4 -3
    21:36, 12 фев 2021
    Мойте саболезнования към момчето. С подписа си се поставя в положение на губещ, след няколко години като се разделят тази може да го одере така както местните лихвари никога няма да могат.
  • 3
    Ро
    Росица Радева
    2 0
    14:38, 13 фев 2021
    Честито на младото семейство!Живи и здрави да бъдат и дълъг съвместен живот им желая!
Последни новини