11 °C

Стефан Димитров влиза в листата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори?

Стефан Димитров влиза в листата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори, научи от собствени източници Dimitrovgrad.BGvesti.Net. Не успяхме да се свържем с Димитров, за да потвърди информацията, както не сме получили и официално потвърждение от структурите на ГЕРБ.

Въпреки, че информацията няма официално потвърждение, се очаква Димитров да заеме едно от челните места в листата на ГЕРБ, което е отредено за кандидата на коалиционния партньор на ГЕРБ - СДС. Днес в завода, чиито прокурист е Стефан Димитров, бе на посещение министър председателят Бойко Борисов, който заяви: Над 1000 души работят в предприятието "Неохим" АД в Димитровград. Благодарение на предоговорената цена на газта с "Газпром" и възстановените близо 17 млн. лв., дружеството работи по-спокойно и се готви за преминаване към по-екологично производство. За което пък управата на завода специално благодари на министър-председателя Бойко Борисов.

Стефан Димитров е бил кмет на Димитровград в периода 2007 г. – 2011 г., както и председател на ОбС - Димитровград, към момента е прокурист на торовия гигант "Неохим" , председател на КРИБ - Хасково и общински съветник от коалиция  "Заедно за промяна" в местния парламент.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (21)

 • 1
  Со
  Софиянски
  23 -2
  19:27, 23 фев 2021
  Още един Тома Биков в нашият парламент .......................
  • То
   тодор
   3 -1
   14:54, 24 фев 2021
   "Шубето , бате е голям страх " . Не зная кой от двамата е изплашен повече . Явно проучването показва , че Мая Манолова няма да влезе в парламента .
 • 2
  Ма
  мария
  7 -50
  20:21, 23 фев 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Гр
   Гражданин
   21 -2
   20:39, 23 фев 2021
   Яж пратка м.ъ.р.ш.о
  • Шл
   Шляп шляп
   4 -1
   20:43, 23 фев 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 3
  Чо
  Чоба
  27 -2
  20:45, 23 фев 2021
  За отровените крави чува ли се нещо?
  • Не
   Не
   15 -2
   20:55, 23 фев 2021
   На никого не му пука за кравите мислят за своя ***
 • 4
  Ау
  аууууу
  29 -1
  22:19, 23 фев 2021
  какви любовни погледи хвърля на Бойкооо .....
  • Ди
   Димитровградчу
   11 0
   01:03, 24 фев 2021
   Да се взимат и да се обичат
 • 5
  Жо
  жоро
  5 -21
  04:52, 24 фев 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Жо
   Жожо
   3 0
   09:53, 24 фев 2021
   Браво, само дето не си е облякъл жълта фланелка. Да му мислят ,,неохимци". Сега те са поставени пред ,,асковската" дилема ,,дъль-ъль" - дали да изберат личното благо или общото благо.
 • 6
  Лъже!
 • 7
  Ор
  Орфеец
  9 -2
  09:10, 24 фев 2021
  В днешен статус във Фейсбук Бойко Борисов заяви:

  „Един от най-големите ни успехи през последните години бе предоговарянето на цената на природния газ. Намалихме цената с над 40% и то със задна дата.“

  Това е една голяма дебела лъжа.

  Какви са фактите? Имаме публикация по темата от 3 март 2020 г., която цитира икономиста Георги Ангелов:

  Когато Европейската комисия започна антимонополното разследване срещу Газпром, скептиците твърдяха, че нищо няма да излезе, защото Европа е слаба и не може да сломи Газпром. Когато преди две години Европейската комисия сключи споразумение с Газпром, много хора казаха, че това е „беззъбо“ споразумение – защото няма глоби за Газпром. Обаче, днешното намаление на цените на природния газ с 40.3% илюстрира, че европейският подход работи и споразумението се спазва.

  Споразумението предвиди премахване на неравноправните клаузи от договорите на Газпром с европейските страни и обвързване на доставните цени на природния газ с пазарните цени на големите западноевропейски газови хъбове. Въпреки че нямаше глоба за Газпром, споразумението постепенно доведе до по-ниски и пазарни цени в малките страни от Източна Европа – за първи път малките страни не са прецакани да плащат непазарно високи цени. Това ще спести милиарди на местните потребители, ще се отрази позитивно на домакинските бюджети и на конкурентността на бизнеса. „Беззъбото“ споразумение се оказа, че има големи и силни зъби.
 • 8
  На
  Най-големият
  12 -6
  11:32, 24 фев 2021
  Този, до кандидат-депутата е най-големият лъжец в света. Разкарва се с въртолета от София до Димитровград, за да си върши изборната работа на гърба на гражданите на България. Този партизанин, използва народните пари за да вербува много "кадърния" кандидат- депутат. Това показва и друго. Смяна в партията-закрилница, гроб. Показва и това, че сегашния кмет е отсвирен и се чака смяна в тази партия. На кого е човек сегашния кмет, на Борисов или Цветанов. Не е републиканец. Шах! Знае се, че кандидат-депутата ще заеме 6-та позиция в листата и това ще бъде прах в очите му. А, газта е само парлама. Южен поток, Турски поток, Балкански поток, много потоци но истината я няма, но вертолетчика трябва да бъде принуден да слезе от въртолета и да си плаща масрафите!
 • 9
  Фе
  фен
  4 -1
  11:47, 24 фев 2021
  Браво!Започва''Под прикритие-3''.Като Нинова,ще ги громи,отвътре.Партизан,за бой,се стяга,чудейки се с кого,да си ляга.
 • 10
  Кр
  Кристина Петрова
  4 0
  15:41, 24 фев 2021
  Аз вече работя за събиране на камбоджанските гласове, правя им промоция (рамантика) пък те ще гласуват за него.
  Един ден в Хасково, друг ден в Димитровград - трябва да се вадят парички
  • Ал
   Александър Петров
   2 -1
   17:58, 24 фев 2021
   Моля спрете коментарите на жена ми, че ми се смеят в Язаки
 • 11
  "Наблюдател"
  6 -4
  16:27, 24 фев 2021
  ГЕРБ пак ще спечели! Борисов само ако не иска, няма да стане премиер. Стефан за малко не влезе в този парламент. Сега зависи на кое място ще е. Мерак му е на момчето, сума време се напъва...
  • Ум
   Умен
   1 -2
   18:46, 24 фев 2021
   Най после един смислен коментар!
 • 12
  Да
  Дамян
  4 0
  19:53, 24 фев 2021
  А с кого ще кръстосва шпага Иво Димов. Много скучни ще станат сесиите на общинския съвет.
  • Гр
   Гражданин
   0 0
   14:35, 28 мар 2021
   В парка в храстите

Хороскоп за 19.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
19 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
19 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
19 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
19 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
19 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
19 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
19 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
19 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
19 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
19 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
19 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
19 май 2021
Последни новини