12 °C

Иво Димов и Бойко Борисов проведоха работна среща, обсъдиха изборите и какво трябва да се свърши в Димитровград

Днес кметът на Димитровград Иво Димов се срещна с премиера Бойко Борисов на работна среща в София.

Срещата с министър-председателя бе ползотворна, заяви градоначалникът за BGvesti.NET, обсъждахме проблеми, касаещи общината, както и политически теми, свързани с предстоящите избори. По темата за изборите няма никаква драма, заяви Димов, с премиера сме в отлични отношения и ни очаква още работа. Надявам се, че скоро Бойко Борисов ще посети Димитровград, допълни кмета на Димитровград.

Една от обсъжданите теми на срещата е била за ремонт на пътя между кварталите Изгрев и Марийно, сподели градоначалника. Там заради интензивния трафик, пропадането му в участъци и неспазването на ограничението на скоростта, през последните две седмици станаха поне 4 катастрофи. Но в момента няма как да се пристъпи към ремонт, докато поне не приключи ремонта на моста над река Марица, коментира Димов.

От срещата при премиера Иво Димов качи снимка в страницата си във фейсбук с краткия пост " Ползотворна работна среща днес с премиера. Свършихме доста , но ни чака и още много работа, работа, работа!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ма
  Магарето
  8 -5
  18:18, 1 мар 2021
  Магарето за какво го търсят. За работа. Обещания, обещания от лъжливите колкото щеш.
 • 2
  Йо
  йокин
  6 -5
  18:32, 1 мар 2021
  Ходил,да рапортува!
 • 3
  Та
  Таня Радева
  16 -3
  19:25, 1 мар 2021
  Господин Димов дължи обяснение на членовете на ГЕРБ за включването в листите на Стефан Димитров
 • 4
  Ка
  Като
  7 -3
  06:33, 2 мар 2021
  Като младоженци! Кой е булката и кой младоженеца? Кмете, напълни ли чекмеджето? Пачки, само пачки трябват да стоплят добрите ви отношения. Петте мириона от булеварда свършиха ли работа или от уикенда прибави нещо.
  • Пи
   Питане
   7 -3
   07:22, 2 мар 2021
   Коя е фирмата , която изпълнява всички поръчки в общината.
   Трети мандат и нямат насищане .
   Справедливост от вас вече не очакваме , а баланса да го наложи природния закон - Амин !
 • 5
  Км
  Кмете
  10 -5
  09:19, 2 мар 2021
  Кмете, кмете отново лъжеш. Партизанина дойде с въртолета и кацна на торището, за да каже на Стефан, че е номер 6 в списъка и, че газта пада със 6 %. Тебе те отсвири и хукна да го гониш в София. И всичко това е нормално. Всичко това е минус за тебе, но с това тройкаджийско мислене казваш, че всичко е наред. Как си с кихането, поне 1 чекмедже не напълни ли? Имаш резерва от парите за ремонт на централната улица.

Още новини

Последни новини