14 °C

ГЕРБ - Димитровград категорично застава само зад своя кандидат Гергана Кръстева

Изображение 1 от 3

  ГЕРБ в Димитровград има една кандидатура в листата на партията за предстоящите парламентарни избори, това дадоха да се разбере на пресконференция днес от местната структура. Кандидата на ГЕРБ - Димитровград е адв. Гергана Кръстева, председател на ОбС - Димитровград, заяви общинският координатор на ГЕРБ в Димитровград и кмет на общината Иво Димов.

  10 бяха номинациите на местната структура за място в листата на партията, но единодушно и категорично застанахме зад кандидатурата на Гергана Кръстева, която е на 3-то избираемо и престижно място в листата. Кръстева е гражданска квота, тя не е член на ПП ГЕРБ, допъни кметът Димов. Тя е един доказан професионалист, човек, който е доказал в годините, че може и знае как да процедира и как да работи, човек, който за 2-ри мандат е председател на ОбС-Димитровград и се справя по един блестящ начин, заяви градоначалникът.

  Номинацията ми за народен представител за мен не беше изненада, заяви Кръстева, тя сподели още, че през годините и като председател на ОбС се е сблъсквала с редица проблеми за решаване, за които е била пречка законовата рамка. "Колкото и добра воля да има, остарели или непълни закони не дават възможност казуса да бъде решен, поради което присъствието на юристи в парламента е изключително важно. За мен е важно народният представител да бъде генератор на идеи и тези идеи да намират своята законодателна рамка", заяви Кръстева. "Вече достигнах до онзи опит и до тези житейски години, в които мога да бъда изключително полезна за своите съграждани и за всички българи, чрез идеите които имаме. Ако нямаш идеи и единствено заради престижа искаш да си сред онези 240, няма смисъл, моята цел не е такава. Искрено се надявам тези, които вярват, че България има по-добро бъдеще, че Димитровград и областта имат възможност да се развиват още повече, да гласуват преференциално за мен, защото преференцията означава лично доверие, а за мен и личен ангажимент."

  На предходните парламентарни избори Гергана Кръстева можеше да стане депутат, след като Станислав Дечев, сега кмет на Хасково, се върна като областен управител и оваканти мястото. Кръстева тогава бе четвърта в листата, но се отказа да заеме депутатското място. Днес заяви, че ако бъде избрана, няма да наруши този обществен договор и ще направи всичко възможно, ако бъде избрана не само да бъде народен представител, но да бъде работещ народен представител.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Ло
   локомотива
   17 -5
   18:51, 2 мар 2021
   Тази господжа ако е адвокат аз съм трамвай.За народен представител обаче става,там всички са с еднакви качества-липсващи.
  • 2
   Що
   Щом
   19 -2
   19:10, 2 мар 2021
   Щом като заставате само отзад и отпред комсомолската ви ръководителка, то нарушавате обета на партизанина с партията СДС. Кой ви дава право да нарушавате думите и искането на Боко. Ако бяхте свястни, след като видяхте с какво се занимава председателя ви щяхте да напуснете тази партия. Ама сега, големи куражлии. Ех този кокъл. И пишман доктора изпълзя от някъде. Стефчо, какво ша го правите? Ще го въртите на шиш или само на тас кебап ще го направите. Питам сериозно, щото много ма интересува тази работа. Без вас направо не можем. Особено от адвокотката. Направо котарак мяза.
  • 3
   Ха
   Ха
   5 -13
   19:57, 2 мар 2021
   Единствено уважение , заслужава само този с очилат... Виж коментара
   • Ди
    димитровградчанин
    18 -1
    21:16, 2 мар 2021
    Глупости . Тоя ненаял се придоби половината град ти за честност ми говориш . Да не споменаваме и оня самозванец сина му
   • Та
    Таня Радева
    13 0
    06:52, 3 мар 2021
    За този важи следното.Властта опорочава.Самозабрави се
  • 4
   Та
   Така е
   13 0
   21:31, 2 мар 2021
   Сина му е на ясла за 15000 лв месечно. А Вие лапайте мухите и пак за ГЕРБ , гласувайте.
   • Въ
    Вън
    12 0
    21:38, 2 мар 2021
    Цайса е толкова алчен и безскрупулен , че даже и кметчето не може да му се опре !
  • 5
   То
   Този
   13 0
   11:17, 3 мар 2021
   Този ардински ***** ли наричате честен, безкористен и неопетнен. Та вижте само около имотите му на пазара, кмета всичко асфалтира. Къде из Димитровград около други частни фирми е така асфалтирано. Колко години вилня из В и К и слагаше удобни за него човечета. Без ценз и правоспособност. Та дъщеря му в съда съди по правата на герб. По шайкаджийските правила. Та не сложи ли неправоспособната добрина на поста председател на комисията по строителство. За имотите които придоби на пазара да не говорим.
  • 6
   Аб
   Абе
   14 0
   11:39, 3 мар 2021
   Абе кмете, какъв генератор на идеи имате бе. Генератора ви са кражбите от проектите на които залагат високи стойностни сметки и безконтролни плащания и кражби. Само като кажете кой ще го изпълнява всичко е ясно какво ще стане. Но лошото е, че всичко куцо и сакато бърза да стане политик. Руснаците проляха кръвта си и ви поднесоха и създадоха държавата България, възкръснала от 5 вековно турско робство, за да може сега да я крадете и опосквате до последно. Мародери, на народа си обърнахте гръб и само в това се кълнете, че всичко е за България. Погледнете имотите си които имате, как сте ги създали и на чий гръб. Стига с тези синекурни длъжности. Наистина ще дойде време да се създават наново комитети за освобождение на България от мародерите. За това не разрешиха честванията на освобождението на България от турско робство на Шипка, защото се страхувате от истината. Този връх е висок за вас, защото хубаво ще ви видят на какво мязате. Вие обичате тъмните сделки, тъмните дела, подвласните ви сенки. Нищо хубаво не ни чака от такива намерения. Тези които имаха патриотични и родолюбиви идеи ги няма. Вие ги унищожихте. Кажете кое в държавата ни е наред. Това което беше построено беше разграбено и оплюто. Сега вашето е "най-хубаво" защото няма прокуратура и съд които да бдят над законността. Много от вас се замозабравиха и се изживявате като божества, на които краят им ще дойде!
  • 7
   Ам
   Амин
   10 0
   13:24, 3 мар 2021
   Цайса , гледа само в джоба на общината и държавата , но диоптрите му са слаби и все вижда , че пачките са малко и затуй се нарежда на чело отново и отново .
   Не се напихте на кръвчицата народна , но както казва коментар № 6 ще ви дойде краят.
   Ще ви се създаде възмездие от онзи който вижда всичко - Амин !
  • 8
   Кр
   Кристина Петрова
   7 -1
   15:20, 3 мар 2021
   Който гласува за нашият кандидат ще му се отплатя в натура хихихи
   • Пе
    Пенка
    6 -1
    15:54, 3 мар 2021
    Аз съм майка й, моля не и пишете вече има три деца от различни малцинства и немога да ги издържам с заплата от Химкомбината....
  • 9
   Бе
   Без
   3 0
   11:44, 6 мар 2021
   Безсрамници!
  • 10
   Да
   Дано
   2 0
   22:58, 6 мар 2021
   Това са хората в тази държава , които ни управляват ! Чудя се откъде намират сила да излизат с лицата си и да заявяват претенции за още власт.
   Не само БЕЗСРАМНИЦИ но нагли и корумпирани изедници, да ги дадете за лекарства дано ! Амин.

  Още новини

  Хороскоп за 23.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
  23 апр 2021
  Последни новини