ГЕРБ - Димитровград категорично застава само зад своя кандидат Гергана Кръстева

Изображение 1 от 3

    ГЕРБ в Димитровград има една кандидатура в листата на партията за предстоящите парламентарни избори, това дадоха да се разбере на пресконференция днес от местната структура. Кандидата на ГЕРБ - Димитровград е адв. Гергана Кръстева, председател на ОбС - Димитровград, заяви общинският координатор на ГЕРБ в Димитровград и кмет на общината Иво Димов.

    10 бяха номинациите на местната структура за място в листата на партията, но единодушно и категорично застанахме зад кандидатурата на Гергана Кръстева, която е на 3-то избираемо и престижно място в листата. Кръстева е гражданска квота, тя не е член на ПП ГЕРБ, допъни кметът Димов. Тя е един доказан професионалист, човек, който е доказал в годините, че може и знае как да процедира и как да работи, човек, който за 2-ри мандат е председател на ОбС-Димитровград и се справя по един блестящ начин, заяви градоначалникът.

    Номинацията ми за народен представител за мен не беше изненада, заяви Кръстева, тя сподели още, че през годините и като председател на ОбС се е сблъсквала с редица проблеми за решаване, за които е била пречка законовата рамка. "Колкото и добра воля да има, остарели или непълни закони не дават възможност казуса да бъде решен, поради което присъствието на юристи в парламента е изключително важно. За мен е важно народният представител да бъде генератор на идеи и тези идеи да намират своята законодателна рамка", заяви Кръстева. "Вече достигнах до онзи опит и до тези житейски години, в които мога да бъда изключително полезна за своите съграждани и за всички българи, чрез идеите които имаме. Ако нямаш идеи и единствено заради престижа искаш да си сред онези 240, няма смисъл, моята цел не е такава. Искрено се надявам тези, които вярват, че България има по-добро бъдеще, че Димитровград и областта имат възможност да се развиват още повече, да гласуват преференциално за мен, защото преференцията означава лично доверие, а за мен и личен ангажимент."

    На предходните парламентарни избори Гергана Кръстева можеше да стане депутат, след като Станислав Дечев, сега кмет на Хасково, се върна като областен управител и оваканти мястото. Кръстева тогава бе четвърта в листата, но се отказа да заеме депутатското място. Днес заяви, че ако бъде избрана, няма да наруши този обществен договор и ще направи всичко възможно, ако бъде избрана не само да бъде народен представител, но да бъде работещ народен представител.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      Ло
      локомотива
      17 -5
      18:51, 2 мар 2021
      Тази господжа ако е адвокат аз съм трамвай.За народен представител обаче става,там всички са с еднакви качества-липсващи.
    • 2
      Що
      Щом
      19 -2
      19:10, 2 мар 2021
      Щом като заставате само отзад и отпред комсомолската ви ръководителка, то нарушавате обета на партизанина с партията СДС. Кой ви дава право да нарушавате думите и искането на Боко. Ако бяхте свястни, след като видяхте с какво се занимава председателя ви щяхте да напуснете тази партия. Ама сега, големи куражлии. Ех този кокъл. И пишман доктора изпълзя от някъде. Стефчо, какво ша го правите? Ще го въртите на шиш или само на тас кебап ще го направите. Питам сериозно, щото много ма интересува тази работа. Без вас направо не можем. Особено от адвокотката. Направо котарак мяза.
    • 3
      Ха
      Ха
      5 -13
      19:57, 2 мар 2021
      Единствено уважение , заслужава само този с очилат... Виж коментара
      • Ди
        димитровградчанин
        18 -1
        21:16, 2 мар 2021
        Глупости . Тоя ненаял се придоби половината град ти за честност ми говориш . Да не споменаваме и оня самозванец сина му
      • Та
        Таня Радева
        13 0
        06:52, 3 мар 2021
        За този важи следното.Властта опорочава.Самозабрави се
    • 4
      Та
      Така е
      13 0
      21:31, 2 мар 2021
      Сина му е на ясла за 15000 лв месечно. А Вие лапайте мухите и пак за ГЕРБ , гласувайте.
      • Въ
        Вън
        12 0
        21:38, 2 мар 2021
        Цайса е толкова алчен и безскрупулен , че даже и кметчето не може да му се опре !
    • 5
      То
      Този
      13 0
      11:17, 3 мар 2021
      Този ардински ***** ли наричате честен, безкористен и неопетнен. Та вижте само около имотите му на пазара, кмета всичко асфалтира. Къде из Димитровград около други частни фирми е така асфалтирано. Колко години вилня из В и К и слагаше удобни за него човечета. Без ценз и правоспособност. Та дъщеря му в съда съди по правата на герб. По шайкаджийските правила. Та не сложи ли неправоспособната добрина на поста председател на комисията по строителство. За имотите които придоби на пазара да не говорим.
    • 6
      Аб
      Абе
      14 0
      11:39, 3 мар 2021
      Абе кмете, какъв генератор на идеи имате бе. Генератора ви са кражбите от проектите на които залагат високи стойностни сметки и безконтролни плащания и кражби. Само като кажете кой ще го изпълнява всичко е ясно какво ще стане. Но лошото е, че всичко куцо и сакато бърза да стане политик. Руснаците проляха кръвта си и ви поднесоха и създадоха държавата България, възкръснала от 5 вековно турско робство, за да може сега да я крадете и опосквате до последно. Мародери, на народа си обърнахте гръб и само в това се кълнете, че всичко е за България. Погледнете имотите си които имате, как сте ги създали и на чий гръб. Стига с тези синекурни длъжности. Наистина ще дойде време да се създават наново комитети за освобождение на България от мародерите. За това не разрешиха честванията на освобождението на България от турско робство на Шипка, защото се страхувате от истината. Този връх е висок за вас, защото хубаво ще ви видят на какво мязате. Вие обичате тъмните сделки, тъмните дела, подвласните ви сенки. Нищо хубаво не ни чака от такива намерения. Тези които имаха патриотични и родолюбиви идеи ги няма. Вие ги унищожихте. Кажете кое в държавата ни е наред. Това което беше построено беше разграбено и оплюто. Сега вашето е "най-хубаво" защото няма прокуратура и съд които да бдят над законността. Много от вас се замозабравиха и се изживявате като божества, на които краят им ще дойде!
    • 7
      Ам
      Амин
      10 0
      13:24, 3 мар 2021
      Цайса , гледа само в джоба на общината и държавата , но диоптрите му са слаби и все вижда , че пачките са малко и затуй се нарежда на чело отново и отново .
      Не се напихте на кръвчицата народна , но както казва коментар № 6 ще ви дойде краят.
      Ще ви се създаде възмездие от онзи който вижда всичко - Амин !
    • 8
      Кр
      Кристина Петрова
      7 -1
      15:20, 3 мар 2021
      Който гласува за нашият кандидат ще му се отплатя в натура хихихи
      • Пе
        Пенка
        6 -1
        15:54, 3 мар 2021
        Аз съм майка й, моля не и пишете вече има три деца от различни малцинства и немога да ги издържам с заплата от Химкомбината....
    • 9
      Бе
      Без
      3 0
      11:44, 6 мар 2021
      Безсрамници!
    • 10
      Да
      Дано
      2 0
      22:58, 6 мар 2021
      Това са хората в тази държава , които ни управляват ! Чудя се откъде намират сила да излизат с лицата си и да заявяват претенции за още власт.
      Не само БЕЗСРАМНИЦИ но нагли и корумпирани изедници, да ги дадете за лекарства дано ! Амин.

    Още новини

    Последни новини