Задържаха мъж с фалшива шофьорска книжка и водач с 2,84 промила

Четирима нарушители на Закона за движение по пътищата са хванати в Хасковска област, съобщиха Областната дирекция на МВР.

Единият от тях е водач с фалшива шофьорска книжка, който е установен в Димитровград. На 2-ри в 7:45 часа, полицаи са го проверили с леката му кола Сеат. 50-годишният мъж представил свидетелство за правоуправление, издадено от Италия. При справка се оказало, че документът е фалшив. Образувано е досъдебно призводство.

На следващия ден в 23:30 часа, униформените служители са проверили Мерцедес, шофиран от 33-годишен. От извършената проверка е констатирано, че регистрационните табели на колата отговарят за друго МПС. Автомобилът е репатриран в управлението в Димитровград по заведеното бързо производство.

В хасковското управление е пренощувал 23-годишен младеж, заловен да управлява Мерцедес по улиците на областния град в едногодишен срок на изтърпяване на наказание за управление на МПС без шофьорска книжка.

Последният задържан вчера водач, нарушил ЗДвП е украински гражданин на 43 г. Той пристигнал с товарната си кола Скания на платно „вход за товарни автомобили“ на ГКПП „Капитан Андреево“ във видимо нетрезво състояние. Пътните полицаи от Районното управление в Свиленград установили с техническо средство, че промилите алкохол са 2,84 в издишания въздух. Украинският водач е задържан до 72 часа по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    7 0
    11:07, 4 мар 2021
    На димитровградския пазар продават всякакъв вид документи .
  • 2
    Хи
    Химената
    2 -1
    13:36, 4 мар 2021
    Като купувате от диджея , така става ! Нашите си ги взимат хората от КАТ !
Последни новини