Hyundai Staria е 11-местен космически кораб

Изображение 1 от 3

    Вановете може и да са изчезваща порода, но Hyundai току-що представи много интересен модел в този клас – Staria. Той има доста нетрадиционен дизайн и интериор, който може да се конфигурира за до 11 пътника.

    Hyundai казва, че Staria има „ориентиран към бъдещето, иновативен екстериор, наподобяващ космически кораб“ и ние няма как да не се съгласим с това определение.

    Особено интересна изглежда свръхшироката LED светлинна лента отпред и вертикалните задни светлини с пикселизиран дизайн, подобен на новия електрически SUV Ioniq 5.

    В официалните снимки е представено най-високото ниво на оборудване Premium със своята блестяща радиаторна решетка, изцяло LED фарове, поръчкови 18-инчови алуминиеви джанти и хромирани акценти в екстериора.

    Подобно на KIA Carnival, новият Staria може да има до 11 места, както и други най-различни конфигурации, включващи девет, седем или само две места за версията ван.

    Hyundai казва, че ще пусне пълни технически спецификации за Staria през първата половина на годината и споменава, че 11-местната машина ще бъде ексклузивна за вътрешния пазар в Южна Корея.

    Източник: autoclub.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини