НАП вади за продан апартамент и магазин в Пампорово

Изображение 1 от 2

    Днес стартират огледите на апартамент и търговска площ в Пампорово, както и на части от промишлена сграда в Димитровград. Апартаментът в курортния комплекс е с площ 44,73 кв. м., намира се на втори етаж в жилищна сграда, разполага с две стаи и тераса, и е със завършени ВиК и електрически инсталации. Началната му продажна цена е 35 800 лв.

    В същата сграда публичните изпълнители от Хасково продават търговски обект, голям 53,70 кв. м. за 39 110 лв.

    И двата имота се намират до детската писта в непосредствена близост до началната лифтова станция за хижа „Студенец“. Огледите им продължават до 16 април включително, като в същия срок се внасят ценови предложения за закупуване и депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени.

    В Димитровград НАП пък продава промишлен обект, част от масивна постройка от 1987 г., със смесено предназначение – производствено и за офиси. В сутерена има 5 складови помещения, а два етажа от сградата се ползват като шивашки цехове. Застроената площ, обявена на търг, е 706 кв. м., водоснабдена е и електрически захранена. Началната й продажна цена е 85 200 лв. Огледи се извършват до 16 април включително. Дотогава се приемат оферти за закупуване и депозит за участие в търга.

    През първите 3 месеца на годината публичните изпълнители от НАП -Хасково са продали Недвижими имоти за 450 хил. лв. превозни средства за над 28 хил. лв., съобщават от офиса на приходната администрация.

    Средствата са допълнителен приход за бюджета от 14 реализирани търга, като от НАП обръщат повишено внимание, че всички обявени огледи се извършват само след уговорка с публичния изпълнител, отговарящ за продажбата и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

    От офиса на НАП в Хасково напомниха, че при затруднения в плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители на Агенцията, за да не се стига до продажба на активи.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Те гледат да бягат към кауньдере
    • 2
      Оп
      Оптимист
      17 -3
      12:25, 12 апр 2021
      Аз чакам НАП да пусне за продан някой от имотите на Бойко Борисов или някой от апартаментите на Цветан Цветанов, и тогава ще участвам в търга и се надявам да си купя изгодно имот.
      • Ге
        Георги Иванов
        5 -1
        14:19, 12 апр 2021
        Подобре Бойко Борисов да го няма защото нещата които ги върши не са хубави.
    • 3
      Фе
      фен
      0 0
      15:13, 15 апр 2021
      До оптимист-блажени вярващите,те не ги правят,нив/Вие,да купуваме.
    Последни новини