Поздравителен адрес от кмета на Община Ардино инж. Изет Шабан по повод Деня на Конституцията и юриста

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан поздрави лично председателя на Районния съд в Ардино Валентин Петров, както и прокурорите в местното Териториално отделение към Районна прокуратура - Кърджали

по повод 16-ти април - Деня на Конституцията и професионален празник на юристите и съдебните служители в България. От свое име и от името на председателя на Общински съвет Сезгин Байрям той им връчи поздравителни адреси.

„Позволете ни от името на ръководството на Община Ардино да Ви поздравим по повод 16-ти април – Денят на Конституцията и професионален празник на българския юрист и на съдебните служители.

Вие заемате особено място в държавната структура, защото сте носители на върховенството на Закона. Вашето верую е държавността и спазването на принципите и правилата в страната. На всички магистрати и служители в съдебната системапожелаваме здраве, сили, професионални успехи и благополучие!”, се казва в поздравителния адрес.

Председателят на Районния съд в Ардино Валентин Петров, от свое име и от името на целия колектив на РС-Ардино, изрази искрената си благодарност към ръководството на община Ардино в лицето на кмета инж. Изет Шабан и председателя на Общински съвет Сезгин Байрям за отправения поздравителен адрес. Подчерта, че както досега, така и за в бъдеще, лично той и всички служители на Районния съд в Ардино ще изпълняват своите служебни задължения В ИМЕТО НА НАРОДА.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини