До 2 седмици пускат затворения участък за Стара Загора, ще започне ремонт в с. Радиево

Изображение 1 от 2

    До две седмици се очаква да бъде пуснат за движение затвореният от октомври месец миналата година участък Димитровград - с.Радиево, по главния път за Стара Загора, обяви днес кметът Иво Димов.

    Затварянето на този участък пренасочи движението през крайния димитровградски квартал Изток. Близо половин година се работи в този участък, като там най-голямото инженерно предизвикателство бе надлез по основното трасе. Надлезът вече почти е готов, обяви кмета на Димитровград и се очаква този участък да бъде отворен до 2 седмици.

    Община Димитровград е успяла да получи финансиране за над 650 000 лева за ремонт на главния път в село Радиево по главното трасе за Стара Загора, както и за подмяна на пропаднала от години канализация в селото. Там ремонтът трябва да започне непосредствено след празниците.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Вв
      ВВВ
      9 -3
      15:54, 27 апр 2021
      А какво става с Моста над р.Марица посока Марийно, казахте до края на месец Април, но май няма да е тази година?
      Виждам, че от около 2 месеца там не се работи, и ние, хората, които обикаляме всеки ден по 2 пъти (около 18 км повече) какво трябва да направим , гладна стачка да блокираме някоя главна пътна артерия, че някой да ни види и чуе ли?
      Уважаеми г-н Кмете, молим, проверете защо никой не работи на този обект?
      Или пак парите свършиха!!!!!!
    • 2
      Зд
      здрасти
      5 0
      20:08, 27 апр 2021
      Най рано Юли месец. Ей го дей не остана, дет се вика.
    • 3
      Аб
      Абе
      10 -2
      07:30, 28 апр 2021
      Абе, какво ти инжинерно предизвикателство. Инжинерно нехайство. Това са нормални технически дейности. Тук затворили пътя, там затворили моста. Герберско нехайство и безкадърие. Малоумници. Тази директорка от общината отдавна трябваше да я няма, както и кмета. Нещата се смениха и местното управление трябва да се смени и да се покаже как се работи, а не днеска може, утре не. Присвояване на пари.
    Последни новини