Добрият пример: Първолаци от ОУ "Алеко Константинов" с благодарствени картички за доброволците, които възстановиха люлките Ракетки

    След като служители на димитровградската фирма PL project извършиха доброволческата инициатива да възстановят емблематичните люлки Ракетки в парк "Н.Й.Вапцаров", малчуганите от 1В клас на ОУ "Алеко Константинов" изразиха своята благодарност към доброволците.

    Първолаците по собствена инициатива и с подкрепата на класния си ръководител Таня Гъркова, нарисуваха картички, с които показаха своята признателност към служителите на фирмата, които в почивните си дни ремонтираха и боядисаха люлките. За да получи благодарностите на децата, в двора на димитровградското школо дойде управителят на фирмата, Любомир Борисов. Децата бяха изрисували картички за всички включили се в инициативата, а управителят пое ангажимента да ги подари от тяхно име на всеки, участвал в реставрацията на съоръженията.

    Любомир им каза, че това е добрия пример и че всички трябва да правим добро, с което да даваме пример на хората около себе си, които също да правят добро и да живеем в един по-добър, подреден и щастлив свят. Малчуганите благодариха за ремонтираните люлки и изразиха своята готовност да помагат на другите да пазят и да се грижат за всичко около тях, както и да последват добрия пример и да творят добрини за хората около себе си.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бл
      Благодаря
      0 -1
      09:02, 21 май 2021
      Време в което 5 човека ,могат да направят- когато имат желание,повече от един кмет.
    • 2
      Им
      Име
      0 -1
      09:06, 21 май 2021
      Това е прекрасно, но видимо се прекалява с благодарностите и рекламата
    Последни новини