27 °C

"Щастливо детство" организира за малчуганите на 1-ви юни община Димитровград

Изображение 1 от 2

  Разнообразна за децата програма за 1 юни от 17.30ч. е подготвила община Димитровград под мотото "Щастливо детство".

  На пешеходната алея на бул."България" ще бъдат разположени различни активности и работилнички, за да могат малчуганите от всички възрасти да творят и се забавляват. Ще има къщи за сладолед и балони, ще има работилница за хавайски гердани, по-големите ще могат да се упражняват в точност на дартс, а за най-малките е предвидена забавна интерактивна "Весела пътечка", през която ще преминат през различни „препятствия“.

  Целта е децата да се забавляват, като през това време упражняват различни по вид движения в пространството и научат нещо ново. Разбира се всеки ще може да си направи снимка за спомен на тематичната рамка за снимка за празника, а професионален фотограф ще запечатва щастливи моменти от събитието.

  В програмата на сцената участват над 50 деца. Танцьорите от ОЦТИ "Галаксико" са подготвили уникални изненади за флашмоб, а клоуни ще допълват настроението на децата на празника.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 24.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работите упорито и самоуверено, и това започва да дава резултати. Стремете се да следвате плановете си, за да останете доволни от себе си. Настроени сте приятелски към околните и можете да разчитате на тяхната взаимност. И така ще бъде всеки път, когато поддържате такава линия на поведение.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден обещава да бъде приятен за повечето Близнаци. Ако отрано разпределите делата си, ще останете удовлетворени от свършеното. В добра форма сте и засега не чувствате нужда от почивка, но не се претоварвайте.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Водени от прагматични мисли и действия ще намерите правилното решение на наболял проблем. Споделяте опита си с околните и това повишава авторитета ви. С привлекателна личност, която споделя вашите интереси ще задълбочите отношенията си. Не се колебайте да покажете чувствата си. Други ще се насочат към повишаване на квалификацията си.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят ви ще мине в спокойна обстановка, заобиколени от любимите си хора. Имате възможност да свършите полезна работа по дома си, а също и изостанали професионални дела. Можете да градите планове и за предстоящите ви начинания. Денят е подходящ за това, както и за по-весели събития.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоят ви срещи с хора от различни сфери на дейност. Това ще ви даде възможност да се запознаете с идеи, които бихте могли да използвате и в своята работа. Близък приятел ще има нужда от помощта ви за разрешаването на личен въпрос. Личният ви опит е нещо, на което винаги можете да се осланяте.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Светски изяви за някои от вас. Хората на изкуството ще покажат част от работата си пред широката публика и ще се насладят на всеобщо одобрение. Ще изпитате желание за развлечения и удоволствия. Това е чудесно, стига да не наранявате някого с поведението си.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ако за други денят е за почивка, за вас той е работен. Къде с желание, къде по-малко, но ще си наложите воля, за да приключите започнатото през седмицата. Бъдещите ви планове ще се толерират от човека, който ви интересува и поне този въпрос ще отпадне като проблем. Предприемчивостта ви е впечатляваща.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Работни проекти и други бизнес-обвързаности ще ангажират повече от времето ви днес. Сроковете и договореностите ви задължават да не отстъпвате от думата си, но възнагражденията - морални и финансови няма да се забавят. Не допускайте умората да потисне радостта ви от тях, намерете време и за себе си.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете внимателни с емоциите днес. Това може да попречи в осъществяването на плановете, които имате. Срещате се с различни хора и от разговорите с тях ще станете по-уверени относно настоящата си заетост. Обърнете по-голямо внимание на интимния си партньор, особено, ако сте правили грешки напоследък.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стараете се да помогнете на ваш близък и правите всичко, което е по силите ви. Остава и той да прояви същата инициативност. Близостта на привлекателна за вас личност ви прави разсеяни. Открива ви се много добра възможност да скъсите дистанцията и да постигнете желаната близост. Просто не се колебайте и действайте.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Силното ви присъствие в живота на много хора ви превръща в лидери, съзнавате или не това. Напрежението е неделима част от ежедневието ви, но вие сте силни и ще се справите. Избягвайте спорове и конфликти, не разваляйте деня си с излишни главоболия. Позволете на любовта да се погрижи за вас, в лицето на специален човек.
  24 юни 2021
  Последни новини