Агресия в Пловдив: Собственик на заведение нападна продавач в кв."Капана"

Част от гражданите изразиха недоволството си, като поставиха чорапи пред входа на заведението

Възмущение в Пловдив. Собственик на ресторант нападна известен продавач в арт квартала на града. Пловдивчани се организират на протест срещу заведението, а прокуратурата в града се самосезира заради безпричинната агресия.

Охранителна камера е запечатала момента на скандала в културния квартал на Пловдив - "Капана". На видеото се вижда как собственикът на едно от заведенията там – Ивайло Пенов пресреща момче на име Митко. Той взима стоката му, хвърля част от нея на земята, а друга  - рита. Агресията продължава, като удря момчето по главата. Това става пред погледите на клиенти на ресторантите.

Днес заведението остана затворено, а собственикът не беше открит за коментар. Случаят събуди възмущението на гражданите, които призовават към бойкот на кафенето и настояват извършителят да понесе отговорност за действието си. Част от пловдивчани изразиха недоволството си още днес, като поставиха чорапи пред входа на заведението. В социалните мрежи тази вечер бяха публикувани снимки и постове, от които става ясно, че граждани на Пловдив са подкрепили пребития търговец на чорапи, като са отишли на сергията му и са изкупили стоката, която продава. А Районната прокуратура в града се самосезира и разпореди проверка за насилие и хулиганство. Тя трябва да приключи в срок от 5 дни.

Източник: bgOnAir

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    00
    007
    5 -2
    07:25, 29 май 2021
    Има си места за продажба на чорапи!Това е заведение!Циганска работа!
    • Аг
      Агент 007
      2 -2
      22:28, 29 май 2021
      Собственика е по голям ******* от циганина.
      Прави се на голям бабаит , защото не си е попаднал на майстора.
    • Ив
      Иво
      1 0
      23:05, 29 май 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Последни новини