Алековци с престижни награди в областта на математиката, информационните технологии и гражданското образование

Изображение 1 от 6

    Вчера учениците от ОУ“Алеко Константинов“ получиха своите грамоти и медали от участието си в пролетния кръг на „Математика без граници“. С бронзови медали бяха отличени: Радина Димитрова, Давид Дучев и Ангелина Димитрова от първи клас, Андреа Грозева, Елена Добрева и Теодор Тенчев от втори клас, Християна Димитрова и Борис Чанков от трети клас и Александър Вакрилов и Лъчезара Дечева от четвърти клас, като на Лъчезара бе връчена и грамота за второ място на областния кръг на олимпиадата по Математика.

    Сребърен медал получи четвъртокласничката Вероника Трифонова. Отново с математическа награда за второ място от състезанието Европейско кенгуру бе отличена и Александра Георгиева от трети клас.

    Бронзов медал, грамота и предметни награди за компютърната си рисунка в конкурса „Детство мое, реално и вълшебно“, гр. Ловеч получи седмокласничката Петя Иванова с преподавател г-жа Кр. Борисова.
    Георги Богдановски от шести клас бе отличен за участието си в националния кръг на олимпиадата по гражданско образование, грамоти получиха и преподавателите, които го подготвиха за престижната изява - г-жа Вл. Самарджиева и г-н Г. Гочев.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Последни новини