18 °C

Павел Вълнев напусна партията на Цветан Цветанов, ще създава "голям граждански проект"

Заместник-председателят на "Републиканци за България" Павел Вълнев излиза от партията, съобщи самият той във Фейсбук. Ето какво заявява Вълнев: 

"Скъпи приятели и съмишленици, прибирайки се в България, първото, което правя, е да се обърна към вас.

Искам да ви уведомя, че излизам от проекта "Републиканци за България". Твърдо съм убеден, че мога да реализирам моите идеи по единение на българската нация и завръщане на голяма част от българската емиграция в Родината, без да прибягвам до средствата и методите на партии.

Много скоро ще запозная вас и българското общество с идеята си за голям граждански проект.

Всеки, който намери себе си и собствените си емоции и принципи в него, е добре дошъл!

Очаквам ви!", заключава Вълнев. 

При създаването на политическата сила "Републиканци за България" бизнесменът, който живее в САЩ и има успешен транспортен бизнес, беше регистриран като зам.-председател, а Цветан Цветанов като председател. В миналата предизборна кампания той бе неотлъчно до Цветан Цветанов, като двамата многократно изтъкваха приятелските си отношения. 

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Един богаташ може да си намери само пионки. Извеждането на България от кенефа няма да стане с богаташи. Трябва народен човек.
 • 2
  Тъ
  тъп г.ъ.з
  3 0
  21:07, 9 юни 2021
  Още един месия дето ще спасява България. Абе що не си завреш "гражданския проект" отзаде дето слънце не влиза. Верно , че българите са тъпи ама не и за пришълци като тебе дето не са били и един ден в лайната на скъпата ни родина.
 • 3
  Хи
  Химената
  0 0
  08:11, 10 юни 2021
  Свиня , иди да се налочиш с ерма и ни остави на мира !

Още новини

Хороскоп за 14.06.2021

Последни новини