Гамата лекотоварни автомобили на PEUGEOT на Truck Expo 2021

Изображение 1 от 6

    Гамата лекотоварни автомобили на PEUGEOT ще бъде представена в рамките на Truck Expo 2021 на щанда на марката пред палата номер 5. Най-голямото изложение в страната за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение е в Пловдив на територията на Международния панаир от 10 до 12 юни . 

    PEUGEOT предлага професионална гама в различни силуети, с възможности за допълнително оборудване, които постигат перфектния баланс между удобство и управляемост. Посетителите на Truck Expo ще открият LCV гамата на марката в лицето на PEUGEOT Partner, PEUGEOT Expert и PEUGEOT Boxer.

    PEUGEOT PARTNER с PEUGEOT i-Cockpit® като стандартно оборудване, е с динамичен и елегантен дизайн, съдържащ стилистичните кодове на марката. Моделът има едни от най-добрите в сегмента стойности за полезен товар – от 650 кг до  1 000 кг за определени версии. PEUGEOT PARTNER включва индикатор за претоварване и Surround Rear Vision - осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони. 

    PEUGEOT Expert е носител на най-престижната награда за лекотоварни автомобили – Ван на годината 2021, в електрическата му версия. PEUGEOT Expert носи максимален полезен товар от 1400 кг и се предлага в три дължини : от 4,60 м до 5,30 м. Автомобилът предлага отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация.

    PEUGEOT Boxer е способен да посрещне всички нужди на всички клиенти. Въз основа на 3 варианта за междуосие и 3 височини за общо 5 различни силуета, вариращи от 8 до 17 м³ товарен капацитет и с полезен товар до 1890 кг (в зависимост от версията). 

    В рамките на изложението ще бъде представен термоизолиран автомобил, който отговаря на европейските тенденции за изработване на специализирано оборудване. Той е направен на базата на

    PEUGEOT Boxer и е със завишени термоизолационни характеристики. Задните врати са завършени с анатомични стъклопластови панели с високо ниво на термоизолация и ремонтопригодност. Технологията на производство предотвратява термичните мостове и гарантира поддържането на оптимален температурен режим в комбинация с хладилния агрегат.

    Посетителите на Truck Expo 2021 ще открият професионалната гама на PEUGEOT на щанда на марката пред палата номер 5.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини