Националният отбор по тенис на маса до 15 и до 19 години на подготвителен лагер в Ардино

Кметът на община Ардино инж.  Изет Шабан се срещна с българските национални отбори по тенис на маса за кадети и кадетки до 15 години, както и на юношите и девойките до 19 години.Четирите гарнитури на националните състави са на подготвителен лагер в Ардино за предстоящите Балкански игри по тенис на маса.  Състезанието ще се проведе от 23 до 29 юни  в курортния комплекс „Албена“.Треньорът на „Юнак“ Бейхан Емин е един от националните наставници, отговарящ за кадетките до 15 години.Сред националните тенисисти са и младите таланти на местния СКТМ „Юнак“ Цветелина Георгиева и Сиделя  Мутлу.

Кметът на общината инж. Изет Шабан поздрави младите спортисти и им пожела успех на предстоящата Балканиада в КК „Албена“.

Треньорите на националните отбори Деян Георгиев и Любомир Хаджиев изразиха задоволството си от гостоприемството и добрите условия, които им предлага Ардино.

„Изключително много сме доволни. Дойдохме тук в сърцето на Родопите, за да сплотим колектива на чистия въздух, перфектните услови, които предлагат домакините. Ще си тръгнем с много добри впечатления и настроение от китния родопски град“, заяви Деян Георгиев. Той изказа искрените си благодарности към треньора на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин за топлото посрещане и организираните походи до забележителностите на града – Дяволския мост и тракийското светилище „Орлови скали“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини