За 19-ти път, след едногодишно прекъсване, торовия завод чества празника на химика

Изображение 1 от 2

    Празник на химика организира на 3 юли торовия производител „Неохим“ АД. За деветнадесети път, след едногодишно прекъсване заради пандемичната обстановка, служителите на компанията ще имат възможността отново да отпразнуват професионалния си празник. Тържественото събитие ще се проведе край язовира в село Черногорово.

    От ръководството на „Неохим“ АД са помислили не само за своите служители, но и за техните деца, програмата ще стартира в 10.00 ч. с куклен театър. Посетителите ще имат възможността да наблюдават и магическия спектатъл на Тео Маджик. Малко по-късно всички ще се веселят с изпълненията на възпитаниците на „Академия за таланти“ и ще танцуват български хора със „Звездица“. Между всяко изпълнение, организаторите от „Неохим“ АД са предвидили тик-ток с денс студио „Стрийт дъст“.

    В 12.00 ч. изненада за присъстващите ще бъде концерта на родната изпълнителка Надя Казакова, която ще забавлява гостите в продължение на един час.

    Паралелно със забавната програма ще се провеждат игри за малки и големи - разходка с каяк, пейнтбол, футболен дартс, бой с водни пушки, надяждане с дини, борба със сумо костюми, игра „Улови бананите!“, пинята, бой с възглавници и рисуване. Ще има още надуваем замък и аниматори.

    Естествено, ръководството на компанията е помислило и за тези, които не разполагат със собствен транспорт. Автобуси на компанията ще тръгват от паркинга зад бившето кино „Химик“ и паркинга на сградата на АПК в 9.30 часа на 3 юли. Връщането е в 13.30 ч. отново с организиран от „Неохим“ АД транспорт.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини