Мустафа Карадайъ в Кърджали: За да се случи рестарта на държавността в цялост през седмия месец гласувайте с бюлетина № 7

Изображение 1 от 4

    Централният предизборен лъч на ДПС се срещна тази вечер със свои членове и симпатизанти в Кърджали. Председателят на Централния съвет на ДПС и кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Девети кърджалийски избирателен район  за изборите на 11 юли, бяха посрещнати пред Дома на културата с пита и мед, а вътре в залата с бурни скандирания ДПС, ДПС, ДПС … и песента „Моя страна, моя България”.

    Водачът на листата Мустафа Карадайъ благодари на кърджалийци за топлото посрещане и ги поздрави за добрите резултати на парламентарните изборите през април.

    През месец април ние постигнахме един добър резултат. Дадохме старт на рестарта на държавността. Направихме една голяма крачка към възстановяване на демокрацията в нашата родина. Направихме и още едно голямо нещо - 45-то Народно събрание колкото и кратък живот да имаше, всички онези неща, които през последните години ние ги повтаряхме, като нормалност в политиката, диалог, възстановяване на демокрацията, възстановяване на държавността, рестарт на държавността започнаха и други партии да ги говорят. Това е много добре, това ни обнадеждава, но и ни натоварва и с още някои отговорности. За да се случи рестарта на държавността в цялост през седми месец ние трябва да гласуваме с номер 7, за да можем да осигурим стабилност в страната и  стабилно управление на база ценности, програма и ясни приоритети, каза от трибуната Мустафа Карадайъ.    

    Когато говорим за ДПС в Кърджали, за най-голямата организация в семейството на ДПС, нали разбирате, че има и продължение. Продължението е, че най-голямата организация носи най-голямата отговорност, от най-голямата организация има най-големи очаквания, затова на тези избори очакванията са ние да направим това, което на последните избори Кърджали не успяхме да постигнем - да вземем четвърти мандат. Това е задачата над задачите на тези избори, изтъкна председателят на Централния съвет на ДПС д-р инж. Хасан Азис.

    Най-голямата общинска организация на ДПС трябва да даде своя принос, за да постигнем нашите цели в област Кърджали, а те са това, което не успяхме да направим на 4 април – да постигнем четирима народни представители от ДПС от област Кърджали. Очаквам от общинската организация в Кърджали да даде минимум 17 000 гласа, за да постигнем това. Всеки глас даден за ДПС е глас за развитието на община Кърджали, глас за развитието на област Кърджали, глас за развитието на България, подчерта председателят на Областният съвет на ДПС Ресми Мурад.

    От тази трибуна, от този микрофон и от тази зала ние трябва да кажем ясно, че пътят, по който България ще върви е пътят, който ДПС посочи с битките са свобода и демокрация, за език и за вяра, да върнем България на този път, защото дванайсет години не е на този път, тя е на пътя на авторитаризма, на пътя на разграждането на демокрацията, на пътя който не води за никъде, заяви заместник-председателят на Централния съвет на ДПС Йордан Цонев.

    Време е да си кажем още нещо, така не може повече. Всички заедно да обединим усилия, с опита на по-възрастните, с дързостта на по-младите да направим Голямата България възможна с усилията на всички ни с №7. Гласът за ДПС е повече от всякога глас за България, категоричен бе евродепутатът от ДПС и президент на партия Европейски либерали – АЛДЕ Илхан Кючюк.

    Тук съм, за да ви помоля, да ви кажа, че аз искрено вярвам, че всеки един човек от ДПС ще направи така, че с гордост и достойнство да работим и да  помним своята родина винаги, каза Антоанета Асенова, президент на Европейска либерална младеж.

    Както винаги така и в тази кампания ДПС предлага ясна, точна и конкретна програма и цели, които ще доведат до развитие и просперитет на страната и нейните раждани, сподели Адлен Шевкед, четвърта в листата. Тя призова приятелите и съмишлениците на ДПС да гласуват през седмия месец с № 7 -  само така ще си гарантират разумно управление.

    Ние от ДПС ви каним на 11 юли с бюлетина № 7 да подкрепите ДПС за бъдещето на вашите деца и за бъдещето на всички български граждани, призова третият в листата Байрам Байрам.

    За да ни има, за да пребъдат ДПС и ценностите, които са в основата на ДПС, трябва всеки един от нас да направи невъзможното, за да можем след 11 юли да се похвалим със заслужен успех, обърна се към залата шестият в листата Юсеин Ахмед.

    В предизборната среща участваха също кандидат депутатите Мукаддес Налбант, Павлин Кръстев, Зюлфие Ибрямова, Абидин Хаджимехмед и Ферхад Ферхад.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление.

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини