Полицейски час в Лисабон и в други градове заради пик на заразените в Португалия

Полицейски час с начало 23 ч. и край 5 ч. ще бъде наложен от утре в 45 португалски общини, сред които е и столицата Лисабон и вторият по големина град Порту, предаде Ройтерс. Мярката се въвежда заради увеличаването на новите случаи на заразени с коронавируса.

За последното денонощие бяха регистрирани 2449 новозаразени. Това е най-големият брой новозаразени на денонощна база от средата на февруари насам. Повечето нови случаи са сред неваксинирани млади хора. В Португалия напълно ваксинирани са около 31% от населението. Властите смятат, че вариантът Делта е причина за рязкото увеличаване на новозаразените от един месец насам. Именно този вариант е наблюдаван при над половината от новите случаи на зараза в страната.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Пл
    плашенето
    0 0
    10:55, 2 юли 2021
    продължава. доктора менгеле. чака. да отидете доброволно.
  • 2
    Ве
    Венци
    0 0
    15:04, 2 юли 2021
    Смърт за португалските чиновници, министри и кметове ! Понякога трябва да умрат едни индивиди - за да живеят други нормални хора. Те твърдят че с тези мерки пазят живота на гражданите. А това би се случило ако тези чиновници вземат пистолетите и се гръмнат - и да оставят гражданите да живеят свободно. А и Португалия е католическа страна - те са християни, християните не вярваме в безбожната наука, на която се основава официалната медицина. Всяко отклонение от Божествените истини на Писанието - не бива да бъде налагано като държавна политика. Защото СЗО са долни мръсни хлебарки, които трябва да бъдат разформировани. Съществуването на Световна здравна организация е било безсмислено и безполезно от първата минута на създаването й чак до сега. Тези дето са произвели фалшиви ваксини да тровят хората, ще горят в ада. Мръсни богаташи. Хора които не произвеждат нищо и печелят милиони, и искат да предизвикват икономически кризи - те не заслужават да живеят. Трябва да се изготви списък на всички властници, фармацевти, лекари, Бил Гейтс, Сорос и подобни богаташи... и да бъдат осъдени и разстреляни на стадионите. Без тях светът ще бъде по-добре ! Ако те умрат, хората ще живеят ! Заставането против народа и против икономиката - това е най-голямото престъпление, няма по-голямо. Тези индивиди трябва да бъдат ликвидирани - за назидание, да не може други да правят като тях !
  • 3
    Ве
    Венци
    0 0
    15:48, 2 юли 2021
    Последният ми коментар - каква реч на омраза имаше?!
  • 4
    Ве
    Венци
    0 0
    15:49, 2 юли 2021
    Казах ви - ако ще правите такава цензура в сайта, по-добре - отивайте в Германия... там да правите сайт.
  • 5
    Ве
    Венци
    0 0
    15:53, 2 юли 2021
    Който харесва политическа коректност, джендърство и нео-либерализъм - да си ходи на Запад и повече да не се връща в България. След 1990 г. в България има свобода на словото - заради което са загинали хиляди българи по концлагерите - дали идва от Запад, или от Изток - България няма място за цензура в Интернет !

Случаен виц

Последни новини