Персонал за Центъра за временно настаняване и Центъра за лица с деменция търси община Димитровград

Персонал за Центъра за временно настаняване и Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция търси община Димитровград.

Местната администрация обявява прием на документи за назначаване на персонал в Център за временно настаняване – Димитровград. Обявените позиции са:  „Социален работник” на 8 часов работен ден, „Сътрудник социални дейности” на  4 часа, „Хигиенист” на пълно работно време – 8 часа и „Работник поддръжка” на  4 часа.

Подробна информация за изискванията за обявените позиции и образци на заявления за кандидатстване могат да се получат в общинска администрация, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” или да се изтеглят от сайта на Община Димитровград, раздел „Кариери”, Обявления за конкурси.

Документите се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер (валидна е датата на получаване) в Общинска администрация, гр. Димитровград 6400, бул. „Г.С.Раковски” № 15, партерен етаж, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” в запечатан, непрозрачен плик всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа.

Краен срок за подаване на документите: 16:00 часа на 21.07.2021г.

Община Димитровград удължава срока за прием на документи за набиране на персонал в Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция, за длъжността  Санитари в социална услуга - 8 броя на пълно работно време - 8 часа.

Образци на заявления за кандидатстване могат да се получат в общинска администрация, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” или да се изтеглят от сайта на Община Димитровград, раздел „Кариери”, Обявления за конкурси.

Кандидатите подават Заявление до Кмета на Община Димитровград, заедно с документите изисквани съгласно обявата за длъжността. Документите се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер (валидна е датата на получаване) в Общинска администрация, гр. Димитровград 6400, бул. „Г.С.Раковски” № 15, партерен етаж, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” в запечатан, непрозрачен плик всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа.

Краен срок за подаване на документите: 16:00 часа на 21.07.2021г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    1 0
    23:44, 7 юли 2021
    Тъс таман за Вечната Амбър от болницата, хем пак няма да ра.п.ти, хем пак някъф ле.ф за зима.

Още новини

Последни новини