Млада дама с "Мерцедес" катастрофира, попадна в Спешното отделение

25-годишна с „Мерцедес“ се блъснала в бордюр на улица в Джебел на 13 юли около 21 часа. Жената била прегледана в Спешното приемно отделение в Кърджали и освободена. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред. Около 15,30 вчера по пътя от село Слънчоглед към Джебел 55-годишен водач на „Опел“ загубил контрол над управлението и се ударил в еластична ограда. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кирково за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол. Около 14 часа вчера в село Домище бил проверен 51-годишен водач, който се придвижвал с „Фолксваген“. Тестът за алкохол отчел 1,56 промила, шофьорът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Нерегистриран автомобил бил засечен в хода на операция на РУ-Кърджали на 14 юли. Около 14 часа в село Железник бил спрян за проверка „Фолксваген“, управляван от 43-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини