Несъобразена скорост е причина за катастрофата край Радиево, при която загина жена

Несъобразена скорост е причина за катастрофата край Радиево, при която загина жена, съобщават от полицията.

На 01.08.2021 г., около 10:50 ч., в РУ Димитровград е получен сигнал за възникнало ПТП на главен път Е 85, км 267+186 м, в близост до с. Радиево.

58-годишен мъж от гр. Кърджали, поради движение с несъобразена скорост, е изгубил контрол над управлявания от него лек автомобил Сузуки Балено, вследствие на което МПС се е завъртяло, навлязло е в насрещната лента за движение и е ударило насрещно движещият се лек автомобил марка Пежо 307, управляван от 40-годишен мъж от гр. Стара Загора. След удара лекият автомобил Сузуки Балено се е блъснал в предпазна еластична ограда и е излязъл извън пътя. От удара на място е починала 54-годишна жена от гр. Кърджали, возеща се на задната седалка в Сузукито.

36-годишна жена, возеща се в Пежото, е под лекарско наблюдение в хирургично отделение на хасковската болница, без опасност за живота, с разкъсно-контузна рана на главата и охлузване на клепач на дясно око. Водачите на МПС са тествани за алкохол и наркотици, като пробите и на двамата са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    00
    007
    7 -2
    17:19, 2 авг 2021
    Пак ли от Кърджали? Ей на тия трябва да им се забрани да шофират, че бая народ си отиде, заради тях.

Случаен виц

Последни новини