Звездите на Софийска опера и балет греят на димитровградска сцена

    По случай честването празника на града, Община Димитровград кани всички ценители на всички ценители на балетното и танцово изкуство на една истинска балетна гала вечер, с участието на Марта Петкова - прима балерина на Софийска опера и балет и Никола Хаджитанев - премиер-солист на Софийска опера и балет.

    Жителите и гостите на Димитровград имат редкия и уникален шанс да се насладят на великолепните им изпълнения от балета "Дон Кихот" и "Спящата красавица".

    Именитата ни балетна двойка е танцувала навсякъде по света, където са предизвиквали заслужените аплодисменти и овации с невероятните си танцови превъплъщения.

    Неслучайно заради изключителната си класа и висок професионализъм, Марта Петкова бе специално поканена да изиграе ролята на Никия от балета "Баядерка" в Националната опера на гр. Осло, Норвегия.

    Гостите и зрителите на балетната гала ще видят и по-младите бъдещи балетни артисти на България, които ще покажат своите впечатляващи балетни танцови умения.

    Цялата тази приказна красота от танци и артисти ще можете да видите на балетната гала вечер "Димитровград, моя сбъдната мечта" на 1 септември, като част от празниците на Димитровград. 

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини