44 са новите заразени с Ковид-19

44 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Свиленград, Хасково, Стамболово, Димитровград, Харманли, Тополовград и Симеоновград, съобщават от Областния оперативен щаб.
114 души са в болница. 
Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 10425. Излекуваните лица са 9137. Починали са 681 лица.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (31)

  • 1
    Св
    Свободен Гражданин
    24 -8
    10:28, 20 авг 2021
    А имате ли информация колко от новите положителни случаи с с ваксинация? Ако нямате опитайте да получите такава ако можете.
    • Св
      свободен отговор
      13 -10
      11:25, 20 авг 2021
      Един процент.
    • Им
      Имаме да
      12 -8
      11:28, 20 авг 2021
      Аз имам информация, че ще се забраняват и спират от употреба всички лекарства по аптеките и тези които се прилагат в болниците , въобще ще се прекратява с медицината по света !
      Защото този абсурд трябва да спре ! Ти представяш ли си , че от 10 човека, които пият антибиотик на 1 няма да му действа, а някой ще получи и алергична реакция . На 5 човека който пият лекарства за кръвно, химеотерапия или друго, на 1 нямало да подейства ! Как смеят да ни дават лекарства при положение , че има хора на който не им действат !
      Дори знам за хора, които са били оперирани и после починали . Значи ще се спират и всички операции по света, щото разбираш ли на някой не му било помогнало .
      И сега върха на наглостта си позволяват да ни дават ваксини от който някой нямало да получи имунитет и някой можело да се разболеят .
      Как смеят ! ***** ** медицината ! И да живее безмозъчния Ганьо Балкански !
    • Га
      Ганио Балкански
      5 -2
      12:56, 20 авг 2021
      По същата логика на пет един ще дава фира.Е то хубаво ама на твойте роднини може да се падне да ядат варено жито
    • До
      До Имаме да
      13 -2
      13:46, 20 авг 2021
      Лъжец. Мангъров беше прав. Никой не те кара на сила да си пиеш аспирина. Но за отровите наречени ваксини притискат на работното место. Правиш ли разлика. Лъжец.
    • Га
      Ганьо Балкански , и има да
      3 -8
      14:21, 20 авг 2021
      Ганьо не сме видели от пет един ваксиниран да да... Виж коментара
    • Га
      Ганио Балкански
      6 -4
      14:40, 20 авг 2021
      Специално за ваксинирано крачетало ще кажа хапчета не пия от много години.Дори аналгин и аспирин .На доктор не ходя от години няма смисъл.Лекувам се с други методи за които в простата ти глава няма мозък за възприятие.И да ме питаш няма да ти кажа как чети ще разбереш.Не рева против ваксините рева че има разни амеби плиткоумни като теб на които възприятието им е в задника навряно и на начина по който се налага нещо което не се знае какво е .Така че амебо престани да ревеш по форумите света се е нагледал на тъпоумниците като теб.Или може би се чувстваш прецакан че още не си свалил фереджето пък вече си чакаш третата доза.Рано или късно ще се превърнеш във вегитиращ ганглий
    • Вр
      Вреслювци
      5 -3
      15:08, 20 авг 2021
      Брех, че отворени сте всички страхливци и далавераджии! Пийте си хапчетата, бийте си ваксините, живейте с орлите, но не ме убеждавайте и още по-малко задължавайте да съм като вас, още повече, че не вие, а ние сме мнозинство!
    • До
      До Ганио Балкански
      2 -3
      15:55, 20 авг 2021
      Не бил пиел лекарства :)))
      Ти ли гнидо лъжлива твърдиш, че не си пил и едно лекарство през живота си ?
      И майката и баща ти ли не пият лекарства или никога не са пили ? И децата ти ли никога никога не са пили лекарства ? Онези същите деца, който ти си водил да бодат с детски ваксини, както и теб са боли със задължителните детски ваксини ? Или жена ти като е раждала не са и били упойка с чипове, нано части и отрова ?
      Какво знаеш ти амеба безмозъчна за васкините с които си боден , и жена ти и отрочетата ти , или каквото сте пили като сте били болни , ти ли знаеш какво са ти вкарвали , та тръгна да умуваш какво вкарвали сега с ваксините ?
      И кой е прецакан сега, като се оказа че целия ти род около теб са нацвъкани с ваксини и лекарства , и ти само може да се дръгнеш по куха кратуна и да се чудиш колко нано части , чипове и колко отрова са ви вкарали :)))
      Къде видя свиньо мръсна да убеждавам някой да се ваксинира ?
      На страхливите лайнари , на които им вкарвали отрова или не знаели какво им вкарват с ваксините , им показах че на прости свине като тях досега стотици пъти са им го вкарали с лекарства и ваксини ! И колко и да циврите не можете да ме оборите !
    • Ри
      Ритуален дом
      1 0
      16:31, 20 авг 2021
      Готови сме! Чакаме!
    • Га
      Ганио Балкански
      1 0
      16:34, 20 авг 2021
      А ти като много знаеш разясни отворко .Ти като си минал там по всички планове на интеграция що не разясниш на нас тъпите.Знаеш ли боли ме хуя за хора като теб с голямо его и патка завряна в гъза.Да речем че доста тия глупости съм ги пропуснал по един или друг начин.Вчера изсерах последния чип така че от днеска съм чист.А жената и децата не ги меси .Като нямаш време да ебеш твойта ние имаме специална групичка която такова жените на глупендери които цял ден пишат из нета.И да прости сме ама материал ще има .Хубаво че сме прости че да има на кого да разясняваш защото всички ако бяха като теб щеше да пукнеш от яд а ти си шибай там ваксинките пий си хапчетата и за нас не се кахари .Ние ще изпукаме но обществото трябва да запази интелигентите като теб на които мозъка им чак от задника изтича.Нива съм над теб може да съм от село ама имам патки гъски чужди жени не като теб олигофренче с фередже и живот под наем
    • Мб
      МБАЛ
      1 0
      07:45, 21 авг 2021
      44 новозаразени. Всички са свободни граждани.
  • 2
    Ег
    Егн
    20 -6
    10:50, 20 авг 2021
    Малко разсъждения....
    Значи, няма проблем да мрете от сърдечно-съдови заболявания. Ние ще ви продаваме и рекламираме храните, които ги предизвикват, ще насърчаваме начина на живот, който ги предизвиква. Пък вие сами си решавате какво да ядете и как да живеете.
    Няма проблем да мрете и от рак. Наливаме милиарди за "откриване на лек срещу рака", ама не сме го намерили още и няма да го намерим. Ами че то химиотерапията си е голям бизнес. Няма да го ликвидираме я. Пък вие си яжте отровените химизирани храни, живейте си в стреса, то си е ваш проблем. Няма да забраним тези храни я! Че то си е голям бизнес! Пушете си цигарите и си мрете спокойно от рак на белия дроб и други подобни. Не можем да бутнем тютюневата индустрия. То си е ваш личен избор!
    Диабетът също не е проблем. Такъв пазар на инсулин! Затлъстяването... ами и то си е ваш проблем. Ние ще ви насърчаваме към консуматорство, ще ви предлагаме храна на всяка крачка, ще ви я тъпчем със захар и мазнини да ви е по-вкусно, пък вие сами си решавате.
    Но!!!! От смъртоносният вирус няма да ви оставим да умрете! Защото ни е грижа за вашето здраве! Ще ви вкараме тука една течна отрова за ваше добро, ама първо ще подпишете един ФИС (формуляр за информирано съгласие), за да ни освободите от всякаква отговорност. Да се знае, че всички рискове и последствия от нашия експеримент са за ваша сметка! Ако не щете доброволно, тогава доброЗОРНО! Ако не слушкате, ще ви отнемем правата, няма да ходите на театър, няма да ходите на ресторант, няма да пътувате в чужбина, няма да вземаме децата ви в детска градина, няма даже да се виждате с любимите ви хора, ако трябва ще ви уволним от работа за ваше добро. Видите ли колко много ни е грижа за вашето здраве!
    Абе, хора, изключете си телевизора и си включете мозъка! Ще стигнете до изводи и истинско познание. Не "информация" и "статистика", с която се промиват мозъци!
    Да сте чували скоро колко души са умрели от рак днес? Или от инфаркт? Не си ли задавате въпроси? Ако не, не е ли време да започнете?
    Св. Боянова
    • Не
      Непукиста
      4 -12
      11:45, 20 авг 2021
      Всички някой ьен ще умрем! Боянова ако толкова те... Виж коментара
  • 3
    Ощ
    Още повече разсъждения
    10 -13
    11:13, 20 авг 2021
    Значи Боянова няма проблем когато се разболее тя или нейните деца или близки да припка по лекари , болници и да пие лекарства които и предпишат ..понеже тогава е на зор и тогава не и вкарват течна отрова , каквато се вкарва с ваксините ..обаче видиш ли на същата Боянова лошите лекари и световната конспирация са решили да и вкарат течна отрова с ваксината !
    Вярно на същата очевидно безмозъчна тиква Боянова , не може и да падне жетона , че същата тя е ходила много пъти да и слагат ваксини като дете, че и децата си е водила да им слагат ваксини, обаче с тези детските ваксини , за който никой не реве, там не могат да сложат отрова, не могат да ти сложат чипове или нано частици .Защо бе Боянова, обясни на нас неграмотните защо не може и не се прави с другите ваксини ?
    Обясни ни също така Боянова тези отрови , който ще ни вкарват с ваксините , не може ли просто да ги добавят към масовите лекарства към аптеките които всеки един човек в един момент взима , и така тихо мълком всички да имаме отрова, чипове и нано частици ?
    Кажи ни ти най-малоумна сред говедата, можеш ли да обориш и едно нещо от това , което казах и да ни кажеш защо не може ? Щото ако не можеш, ходи на село при животните и на тях обяснявай твоите "малко разсъждения "
    • Ай
      Айде още малко разсъждения
      12 -4
      12:46, 20 авг 2021
      Точно ваксините на Бил гейтс няма да си набивам. Точно тоя човек иска да намалява населениет на земята чрез тях. Не слагай всички лекарства в една кошница. Бил Гейтс сатаниста ще бъде съден за престъпления срещу човечеството. Запоми го.
    • Ьг
      ьгь
      7 -4
      12:52, 20 авг 2021
      Спокойно иглите са ти дошли много оправя се след време и бати беше наркоман бягаше като луд от клетките на Ментел. Обикновено на опитните мишки такива са им реакции яд ги е че са се прецакали че никой не им играе по свирките.След като си се набол бъди Батман лети не се заяждай с нас тъпоумните. Мога да ти предложа няколко прости упражнения.Дишай не дишай дишай не дишай оп миокардитче доста висят вече по стълбовете.Всеки има право на мнение твоето не е миродавни за безсмъртни светила като теб всички които не им играят по свирката са идиоти конспиратори.Не разбрахте ли бе кретени нормалния свят няма да го има докато има разни подлизурковци като теб.Вече се говори за трета ще има четвърта доза после пета шеста гръцката азбука е голяма.Ще си носиш памперса ще се напъваш да не се наакаш пред телевизора. Накрая ще почнеш и да си плащаш за удоволствието.Само да ти кажа вече лекари няма има търговци ти си касичка абонат както си абонат на Ментел Свиваком и други.Както живота ти е на лизинг апартамент на лизинг кола на лизинг сигурно и жена ти я оправя комшията.За задръстенящи като теб ми е все през оная работа живейте си скапания живот .Вярвайте в какво си искате оставете другите да живеят.И от мен да знаеш човек колкото по малко ходи на доктор и гледа телевизор се чувства по добре.Хайде сега бодни едно розово хапче да заквасиш положението и прелети на съседния покрив
    • Ощ
      Още...
      4 -1
      14:01, 20 авг 2021
      Ти май не вдяна какво иска да ти обясни жената!Тц,тц!
  • 4
    Ки
    КИКИ
    2 -6
    13:26, 20 авг 2021
    Какво ми трябва да мен кой е болен. Аз нали съм зд... Виж коментара
    • До
      До кики
      7 -1
      13:52, 20 авг 2021
      А ти разсъждаваш така - Намазах се с плажно олио ,но изгорях щото тоа до мене не се е намазал. Ти нали се намаза -набоде. Какъв ти е проблема.
    • Уп
      Уплашената
      1 -2
      15:11, 20 авг 2021
      Като знаеш колко са болни какво печелиш? Вредата от стреса и страха е в пъти по-голяма от грипчетата, а и усложненията са по-чести и по-опасни.
  • 5
    Ве
    Весо
    14 -1
    13:56, 20 авг 2021
    Абе пак ли ще пощурявате с тия гадни маски,дето човек от здрав,болен става!Вземете пак и локдауни сложете...побъркахте го тоя народ,на тая планета.
  • 6
    Да
    да
    4 -2
    14:54, 20 авг 2021
    Ще помоля всички да кажем на умника който са му спрели 1000 лева и днес се напъва цял ден че сме пили аспирин защото иначе от много нервно напрежение ще вземе да му изгори чипа и даде фира по рано от заплануваното
  • 7
    Ас
    Аспирин
    4 0
    14:55, 20 авг 2021
    Аспирин
  • 8
    Ас
    Аспирин
    2 0
    16:39, 20 авг 2021
    Аспирин
  • 9
    Ло
    Лоша работа
    2 -3
    16:47, 20 авг 2021
    Лоша работа настана ей ...
    От как всяка безмозъчна гнида разбра, че отровата във ваксината с която искали да я отровят , и я слагат в аспирина , във витамините и в сите други лекарства дето тя и семейството и взимат , и не може простата гнида да го обори с нищо, че не е така !
  • 10
    Аб
    Абе
    2 -2
    16:53, 20 авг 2021
    Какво значи Формуляр за информирано съгласие за освобождаване от отговорност една гнида пита.Щот на другите отрови като ги пиеш това не подписваш
  • 11
    Sm
    smiley
    6 0
    19:30, 20 авг 2021
    Не се впрягайте, отказвайте спокойно и без обяснения ваксиниране и си гледайте живота.
  • 12
    Ек
    Експеримент
    1 0
    22:12, 20 авг 2021
    Да попитам гения с хапчетата днес ядох милка орео и няколко круши от Лидл тва значи ли че съм чипиран или мога да хапна и една смядовска луканка след това .Ако се напъна след това и изям кило сини сливи ще изсера ли интегралната схема или ще продължи да извършва интернет банкиране в мен.Нищо лично само логика
    • Ре
      Реалист
      0 0
      01:27, 21 авг 2021
      Пий две ракии + салатка от пазара и ще тушират все интегрални схеми...
  • 13
    Ча
    Чалгата от ИТН
    0 0
    03:10, 21 авг 2021
    Както казва нашия вожд Чалгаря на Зайчаря от Банкя "И Аз съм прост, и Анти-ваксърите са прости, така че ще се разберем като чалгари, кой е по-велик Аз или Азис"
Последни новини