Стендъп комеди и лятно кино в неделната вечер в Димитровград

Изображение 1 от 3

    Неделната вечер на 29 август ще е истински взрив от добро настроение и много, много смях с иновативната комбинация от Стендъп комеди и забавна илюзия, обединени в атрактивното и забавно шоу "Нема к`во" и най-касовата съвременна българска комедия "Голата истина за група "Жигули". И двете събития са на пл."Поезия", непосредствено едно след друго. 

    Стендъп комеди шоуто, с участието на комедиантите Калин Кирилов и илюзионистът Венсан, ще започне от 20.00ч.  Комедиантите Калин Кирилов и Венсан засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява и да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия.

    Точно в 21.00ч. е планирано да стартира излъчването на филма "Голата истина за група "Жигули". Неповторимостта на изживяването на лятното кино на площад "Поезия" ще срещне зрителите с ударен диалог, комични обрати и силната актьорска игра на  Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Герасим Георгиев-Геро, Филип Аврамов, Димитър Рачков и Лилия Маравиля в  новия български филм.

    Лентата разказва за група забравени музиканти,  които се разделят преди повече от 30 години.  Изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна.

    Сингълът „Няма да е днес" е парчето, с което „Жигули" се качват на голямата сцена, за да пренесат емоционалния опит, натрупан през изминалите години и да се поклонят на публиката си, която все още ги помни.
    „Това парче е нещо като бърз прочит на голямата история във филма – едно чудесно начало за сближаване с героите й" – разказва режисьорът Виктор Божинов.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини