Катастрофа между румънски и хасковски автомобил в Димитровград затрудни движението по Е85

    Дачия с румънска регистрация и хасковски Мерцедес катастрофираха на околовръстното на Димитровград днес, до разклона за хлебозавода, и затрудниха движението по главния път Е85 в посока Стара Загора.

    Румънският автомобил е излизал на главния път от пресечката за хлебозавода и кв. Изгрев, като явно не се е съобразил с движещия се Мерцедес, който е предимство. Дачията е с отнесена предница и се е завъртяла на 180 градуса от удара, а немското возило е навлязло в насрещното движение и има поражения в предната дясна част на автомобила.

    Участниците в инцидента са отведени от екипи на спешна помощ за преглед, но нямаме информация за тяхното състояние.

    Румънският шофьор е пътувал служебно към обект за изграждане на далекопровод, който ще пресича магистрала Марица в нашия регион.

    Въпреки регулираното движение от органите на пътна полиция на мястото на инцидента, тир с хасковска регистрация навлезе в насрещното движение в опит да се включи в разклона за местния хлебозавод, като обясни на пътните полицаи опасната си маневра с това, че му било по-лесно да направи завоя от там, вместо от правилната пресечка, указана с табели.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      00
      0000
      1 0
      16:03, 16 сеп 2021
      Има ли санкция за бъдещият убиец тиражия?
    • 2
      12
      123
      2 0
      18:59, 16 сеп 2021
      Вий заспахте на тоя мост. Айде пускайте и другото платно.
    Последни новини